ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΦΤΥΝΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

 

Όχι, θα ήταν εξαίρεση ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Όπως το λέω. Και το εννοώ όπως ακριβώς το λέω. Είναι ασθενής. Πάσχει, μάλιστα αθεράπευτα, από τη νόσο του πολιτικού. Υπάρχει μια τέτοια. Και είναι επικίνδυνη! Και επώδυνη για το δημόσιο ταμείο. Όλοι μας την πληρώνουμε την ασθένεια, που κακώς και... χαϊδευτικώς τη λένε ψώνιο και τρέλλα.

Όχι, κύριε. Πρόκειται για κλασική, για κλινική περίπτωση. Ο πολιτικός που αρνείται να δεχθεί την βούληση του λαού είναι ζημιά.

Συγκεκριμένα. Φτιάχνει δικό του κόμμα ο σύντροφος Λαφαζάνης και στις εκλογές τρώει τις μάπες του. Ο λαός αποφάσισε να του βγάλει κόκκινη κάρτα.

Τι μας λες, ρε, Λαφαζάνη! Ότι είσαι με τη δραχμή, ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς ευρώ, ότι δεν γλυτώνουμε με το μνημόνιο, ότι αν ξαναβγεί ο Τσίπρας την πουτσίσαμε.

Δεν λέω ότι είναι λάθος αυτά που ισχυρίζεται ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Δεν έχει καμμία, μα καμμία σημασία τι λέει, τι υπόσχεται, τι δεσμεύεται ο πολιτικός. Αυτό που μετράει, εκτός κι αν καταργήσουμε τη δημοκρατία, είναι τι αποφασίζει ο λαός.

Τι, λοιπόν, είπε ο γίγαντας λαός στις κάλπες. Θέλουμε τον μνημονιακό Τσίπρα του Σύριζα, δεν θέλουμε τον αντιμνημονιακό Λαφαζάνη, που έφυγε από τον Σύριζα κι άνοιξε άλλο μαγαζί. Ο Λαφαζάνης γιατί δεν σέβεται την βούληση του λαού; Να σηκωθεί να φύγει. Να εγκαταλείψει την πολιτική και να κρατήσει για πάρτη του τις θέσεις του για το μνημόνιο.

Μα, αφού ο Λαφαζάνης είναι με τον λαό, πως θα εγκαταλείψει τον αγώνα υπέρ του λαού! Αυτή είναι η εξάρτηση του πολιτικού. Έφαγε την ένεση, θέλει την πρέζα του. Δεν μπορεί να μην παίρνει τη δόση του. Ο Λαφαζάνης, ο κάθε πολιτικός.

Όσο συνεχίζει ο Λαφαζάνης ενώ ο κόσμος δεν τον θέλει, στην πραγματικότητα τον φτύνει. Είσαι μαλάκας, λέει στον κοσμάκη ο πολιτικός με τη συμπεριφορά του. Εσύ δεν ξέρεις, μαλάκα λαέ, ποιο είναι το συμφέρον σου, εγώ το νούμερο, ο πρεζάκιας πολιτικός θα σου πω, εγώ που επιτελώ το σπουδαίο καθήκον να σε διαφωτίζω.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι άνεργοι δεν ψήφισαν κόμματα εξουσίας