ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙ...

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Μάθημα δεοντολογίας έκαναν on air στον παρουσιαστή του Σκάι Κωνσταντίνο Μπογδάνο δύο παλιές καραβάνες του επαγγέλματος. Ο Άρης Πορτοσάλτε και η Έλλη Τριανταφύλλου.

Οι συνάδελφοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να διορθώσουν τη γκάφα του να πει δημοσίως ότι προ διετίας είχε πιεί κρασί με τη Ραχήλ Μακρή κι αυτό τον είχε κάνει φειδωλό στην κριτική του για την πρώην βουλευτή. Μπράβο για την ειλικρίνεια, κίτρινη κάρτα, όμως για την επαγγελματική του αφέλεια. Βέβαια, υπάρχουν και χειρότερα. Τα διαπράττουν, χωρίς μάλιστα αυτοί να το παραδέχονται δημοσίως, όσοι ξημεροβραδιάζονται με πολιτικούς στα μπαράκια ή αναπτύσσουν ακόμη στενότερες σχέσεις.

Η αναξιοπιστία στην οποία έχει περιέλθει το επάγγελμα έχει συγκεκριμένες αιτίες και δεν οφείλεται αποκλειστικά στη διαπλοκή των ιδιοκτητών των ΜΜΕ με τους κυβερνώντες. Έχουν και οι δημοσιογράφοι το μερίδιο τους.

Η οικειότητα με τους πολιτικούς κάνει κακό στη δημοσιογραφία, είπε στον Μπογδάνο η δημοσιογράφος, ενώ ο Πορτοσάλτε ήταν σαφής ότι με τους πολιτικούς πίνεις μόνο εσπρέσσο στα όρθια.

Η συζήτηση άρχισε με τη δημοσιογραφικότατη – είπαμε ο παλιός είν’ αλλιώς- ερώτηση της Έλλης Τριανταφύλλου, για το αν η Ραχήλ που έσπευσε με το Λαφαζάνη να συμπαρασταθούν στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ που είχε συλληφθεί, επέστρεψε στην εργασία της στο υπουργείο Περιβάλλοντος μετά την αποτυχία της να επανεκλεγεί. Απάντηση, βέβαια, δεν δόθηκε από κανέναν...

Διαβάστε ακόμα:

Λεπέν ή αρχηγός της ΝΔ ο Μαυρουδής Βορίδης;