ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ

 

Νομίζανε κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, ότι θα γλυτώνανε από το στόμα της Ραχήλ, μία είναι η Ραχήλ, η Μακρή, πρώτα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά του Σύριζα και εσχάτως της Λαϊκής Ενότητας. Αν έβγαινε βουλευτίνα και με το κόμμα του Λαφαζάνη θα έκανε το ρεκόρ. Σε τρία χρόνια με τρία διαφορετικά κόμματα βουλευτίνα.

Μην μπλέξεις με την Ραχήλ. Όσο της χαρίζουν δημοσιότητα, με το παραμικρό δεν θα σταματήσει να απλώνει λερωμένα ρούχα, ας μην είναι βουλευτίς πια. Όποτε θα βγει σε κανάλι ή, σε ραδιόφωνο πιάνει δυνατά το δεμένο σχοινί από την άλλη άκρη και τεντώνει την μπουγάδα, κοπιάστε να μπανίσετε, να ακούσετε Ραχήλ Μακρή.

Αυτή η Βουλή είναι μπουρδέλο είπε η Ραχήλ. Για να είναι σικ χρησιμοποίησε την έκφραση «Οίκο Ανοχής». Το λένε έτσι διότι εκεί μέσα τα ανέχεται όλα η εργαζόμενη, ακόμα και να την πηδήξουν.

Λαϊκοί άνθρωποι, βιοπαλαιστές και μετανάστες πάνε στα μπουρδέλα. Στη Βουλή το ποιοι πάνε δεν το κανονίζουνε οι απλοί άνθρωποι, λέει η Ραχήλ, αλλά ο Σόιμπλε. Αυτός, που δεν μπορεί να πηδήξει γυναίκα, διότι είναι παράλυτος από τη μέση και κάτω, πηδάει τα κόμματα της χώρας μας.

Ο Σόιμπλε, καταγγέλει το κορίτσι, κανόνισε ποιοι θα μπουν στις λίστες των κομμάτων. Συχαίνομαι μ' αυτά που γίνονται. Ο Τσίπρας έδωσε μια κατοσταρού, 100 εκατομμύρια, λόγω Ψυχάρη του ΔΟΛ στο Μέγαρο Μουσικής. Ο Δραγασάκης κυκλοφορεί με θωρακισμένη μερσεντές. Μαυρίζει η ψυχή μου μ' αυτά που βλέπω στον σύριζα.

Να κάνει δικό της κόμμα η Ραχήλ. Μαζύ με τον επίσης πρώην συριζαίο Πέτρο Τατσόπουλο. Το δίδυμο! Και να συνεργαστούν με την Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη.

Διαβάστε ακόμα:

Με το πουσταριό καίγεσαι, με το γκέι παρέιντ περνάς