ΦΤΙΑΧΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Χοντρό το παιχνίδι που παίζει ο Φίλης. Μια κυβέρνηση της αριστεράς που κόβει τις κατώτατες συντάξεις και εξαφανίζει τις συντάξεις των ανασφάλιστων έχει απόλυτη ανάγκη από άλλοθι. Τέτοιο άλλοθι είναι και ο ΦΠΑ κατά των ...προνομιούχων που στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία.

Ο υπουργός Παιδείας δεν έχει να δώσει τίποτε στη δημόσια Παιδεία. Ούτε περισσότερους δασκάλους, ούτε περισσότερες αίθουσες, ούτε βέβαια καλύτερο επίπεδο σπουδών. Έχει, όμως, να δώσει πολλά κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Με μεγάλη ομολογουμένως μαεστρία, αναβιώνει το μύθο με την κατσίκα του γείτονα, ικανοποιώντας πάραυτα το αίτημα να ψοφήσει το ξένο μηρυκαστικό.

Το έχει πολύ ανάγκη αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που δεν έχει πια στους κόλπους του αμετανόητους αριστερούς, όπως ο Λαφαζάνης. Οι οποίοι μπορεί να έκαναν μπάχαλο την κυβέρνηση, με τις θέσεις τους όμως, της έδιναν ένα ...ροδαλό αριστερό χρώμα, σπάζοντας την ομοιομορφία του ναι σε όλα.

Θα ζήσουμε κι άλλες αριστερές ακρότητες σε αντιστάθμισμα των εντυπώσεων από την εφαρμογή της δεξιάς πολιτικής που υπαγορεύει το μνημόνιο. Σαν το ΦΠΑ του 23% στα γηροκομεία, σαν το προεκλογικό, ευτυχώς μόνο προεκλογικό, κλείσιμο του εργοταξίου στις Σκουριές, σαν την ...απαλλοτρίωση υπέρ του δημοσίου της ιδιωτικής Ιπποκρατείου Πολιτείας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο απόλυτος φασισμός βουλευτή του Σύριζα