ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Όχι, θα απουσίαζε από το μεγάλο γεγονός η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρώτη-πρώτη έτρεξε στο πεδίο της μάχης, εκεί ακριβώς που έγινε το μεγάλο κακό στο Παρίσι. Δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσει η πάντα μάχιμη και στη μονάδα κρούσης της ευρωπαϊκής αριστεράς, η πρώην πρόεδρος της Βουλής. Περασμένα μεγαλεία, βέβαια.

Καβάλησε, λοιπόν, στο αεροπλάνο η πρώην συριζαία και πολέμια του σύριζα σήμερα κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου για να συναντηθεί με κάποιους άγνωστους, άσχετο αυτό, αριστερούς ηγέτες, και βέβαια να αποθέσει συμβολικά και αγωνιστικά λίγα λουλούδια σ' ένα από τα σημεία που έγινε το μεγάλο ισλαμικό κτύπημα.

Το ρεπορτάζ της αποστολής της στο Παρίσι το έκανε η ίδια η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Για να είναι έγκυρο. Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη της στην αξιοπιστία των αγοραίων δημοσιογράφων, των ρεπόρτερ της αγοράς. Κείμενο και φωτογραφίες από την ίδια την πολεμική ανταποκρίτρια.

Να το πούμε κι αυτό. Θέλει τόλμη να πας, όσο κι αν είναι απαραίτητη η παρουσία σου, σ' ένα τόπο που μυρίζει μπαρούτι. Που δεν γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή εάν ξαναεμφανιστούν οι τρομοκράτες. Και λόγω μεγέθους η Ζωή μας γίνεται εύκολα στόχος στο πλήθος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βορίδης επιμένει στην ιδέα να γίνει ο Ελληνας Λεπέν