ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ!

 

Επιτέλους ο Ιβάν Σαββίδης βρήκε την άκρη. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε, για την μεγάλη αγωνία του ομογενή επιχειρηματία. Τον ΠΑΟΚ, ρε, τον καϋμό του Ιβάν. Έστω μετά από μεγάλη καθυστέρηση, έστω αφού χρειάστηκαν να περάσουμε τριάμισυ χρόνια, ο άνθρωπος βρήκε τον... άνθρωπό του. Τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Αυτός θα φέρει την άνοιξη στην ομάδα. Ο Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Μακεδονίας, ο σύγχρονος Μακεδονομάχος, ο ΠΑΟΚομάχος. Μ' αυτόν δεν πρόκειται ξανά η ομάδα να κάνει γκέλα στην Τούμπα με τους Πανθρακικούς και Παναιτωλικούς.

Να, λοιπόν, γιατί ήταν αναγκαίο ο Ιβάν να δηλώσει δημόσια την υποστήριξή του στον σύντροφο Απόστολο Τζιτζικώστα, στη μάχη για την προεδρία της ΝΔ. Τα ψέματα τελείωσαν για την παοκάρα. Με Τζιτζικώστα αρχηγό στο κόμμα της αντιπολίτευσης ο ΠΑΟΚ θα κτίσει την ομαδάρα. Ποιος Άρνεσεν και ποιος Τούντωρ.

Και ποιος Μπερμπάτωφ, ούτε αυτός «υπάρχει» στον ΠΑΟΚ. Ούτε με τον Βούλγαρο παικταρά πήρε κάτι περισσότερο ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε τα αποτελέσματα. Και το χειρώτερο, ότι η ομάδα δεν παίζει μπάλλα. Όχι μόνον κάνει γκέλες με αντιπάλους κατώτερους, αλλά και δεν παίζει ποδόσφαιρο της προκοπής.

Γλύτωσε την ήττα στην Τούμπα και από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ. Αν ο Τζιτζικώστας εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ, τότε η ομάδα θα πάει για πρωτάθλημα. Γι' αυτό οι εχθροί του Ιβάν σαμποτάρησαν τις εκλογές της ΝΔ. Οι εχθροί του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Η παραδιαιτητική οργάνωση «πυραμίδα»