ΘΥΡΑ 13 ΚΑΙ ΘΥΡΑ 7 ΤΟ ΚΚΕ

 

Χοντρό λούκι, πατριώτες. Πρέπει να είσαι πολύ φελός, να έχεις χάσει κάθε αίσθηση με την πραγματικότητα για να ελπίζεις ότι θα γλυτώσεις. Δεν γίνεται. Ποτέ. Σε καμμία περίπτωση.

Κι αφού ο κοσμάκης ψήφισε δυο φορές τον γίγαντα τον Τσίπρα μ' αυτούς τους περίεργους δίπλα του, Φλαμπουράρηδες και Σκουρλέτηδες, σήμερα πιάσαμε τη φάση της... εθνικής συνεννόησης. Το παρασκηνιακό νταραβέρι με τα άλλα κόμματα.

Να αναλάβουν, δηλαδή, κι άλλοι την υπόθεση της... «σωτηρίας», όχι μόνος του ο Κατρούγκαλος, όχι μόνη της η Γεροβασίλη. Μιλάμε τώρα για καραμπινάτα νούμερα της πολιτικής. Χειρώτεροι από τον συμπαθέστατο και ανήμπορο Βασίλη Λεβέντη.

Κι έχεις το ΚΚΕ, άλλο έργο αυτό, ότι ξεκάθαρα δεν θέλει... εξουσία. Καμμία ευθύνη. Καμμία συνυπευθυνότητα. Μπράβο στο ΚΚΕ που παίζει με ανοικτά χαρτιά και δεν το κωλομπαρεύει, όπως τα άλλα κόμματα. Μια στιγμή, όμως.

Γιατί σας πληρώνω, σύντροφοι. Μόνο για να γαυγίζετε. Κόμμα είστε, όχι η Θύρα 7 και η 13. Μπάλλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές που πληρώνονται, όχι οι οργανωμένοι που φτιάχνουν συνδέσμους επειδή έχουν την ανάγκη να βγάζουν τα απωθημένα τους.

Είσαι κόμμα, υπάρχεις σαν κόμμα με στόχο να κυβερνήσεις, όχι να λες εγώ έχω απόψεις, θέσεις, αλλά θα είμαι στην απ΄έξω. Με τέτοια δουλειά που κάνει το ΚΚΕ, τζάμπα τα λεφτά που παίρνει από το κράτος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λεβέντης υπουργός του Σύριζα