ΕΜΠΑΙΝΕ, ΡΕ, ΠΟΥΤΙΝ... ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΤΣΟ!

 

Η Τουρκία έκανε αυτό που δεν θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα. Ένα το κρατούμενο. Κατέρριψε ξένο βομβαρδιστικό. Καμμία σημασία δεν έχει αν το ρωσικό αεροπλάνο μπήκε στον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Αυτό που μετράει είναι ότι το «κάψανε» στον αέρα το πολεμικό αεροπλάνο, έστω κι αν αυτό δεν είχε εντολή να στραφεί κατά της Τουρκίας.

Όσο κι αν είναι «δικαιολογημένη» η ενέργεια της Τουρκίας δεν παύει να αποτελεί «πρόκληση». Προς την Ρωσία, για να κάνουμε ταμείο. Όχι κάποια Βουλγαρία και Τσεχία. Και η οποία Ρωσία δεν έχει αρχηγό έναν «δημοκρατικό» του κώλου πολιτικό περιορισμένης διαρκείας. Έχει τον και γαμώ τους τσάρους Βλαντιμίρ Πούτιν, άσχετο αν «εκλέγεται» από τον λαό.

Η Τουρκία του Ερντογάν, του σουλτάνου Ερντογάν, όχι κάποιου Τούρκου Καραμανλή και Παπανδρέου ελάτε να μας πιάσετε τον κώλο, με την κατάρριψη του ρωσικού, όχι του σέρβικου και νορβηγικού βομβαρδιστικού, είπε στην παγκόσμια κοινότητα αυτό που θέλει να λέει σε κάθε ευκαιρία:

«Είμαι πρώην αυτοκρατορία, συνεχίζω να παραμένω δύναμη και δεν σηκώνω πλάκες, ούτε από τον Αμερικάνο, ούτε από τον Ρώσο και τον Κινέζο...».

Και τώρα περιμένουμε όλοι πως θα ξηγηθεί ο Πούτιν. Ο βαρύμαγκας. Ο πολλά βαρύς. Ο οποίος σα χοντροπαίκτης στην παγκόσμια σκακιέρα παίζει νταηλίδικα και εκτός έδρας. Μπουκάρησε στη Συρία για το καλό του συριακού λαού και της συριακής κυβέρνησης, για να κτυπήσει τους τζιχαντιστές, για τα ρωσικά συμφέροντα.

Με τον Ερντογάν τι θα κάνει ο Πούτιν, αυτό μας ενδιαφέρει. Μια κουβέντα είναι αυτή, ότι θα το μετανοιώσει η Τουρκία γι' αυτό που έκανε, που «κατέβασε» το αεροπλάνο μας, που κτύπησε τον πιλότο μας. Θα μείνει στα λόγια ο Βλαντιμίρ;

Εμείς, δεν το κρύβουμε, θέλουμε να τιμωρήσει την Τουρκία ο Βλάντο. Πραγματικά να το σκυλομετανοιώσει η Τουρκία. Όχι η Ρωσία να καταπιεί μασημένη, αμάσητη, άσχετο αυτό, την πρόκληση της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμα:

Τους θέλει για να έχει φτηνή βίζιτα!