Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ 3-0 ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Δεν λέω ότι είναι ηλίθια η κυρία Όλγα Γεροβασίλη, η κυβερνητική εκπρόσωπος. Και πώς θα μπορούσα να το πω, όταν την μεγαλοκοπέλλα δεν την γνωρίζω προσωπικώς. Λέω μόνον ότι από φάτσα δείχνει ηλίθια. Χαζοχαρούμενη.

Δεν θα κρίνεις σα μαλάκα κάποιον επειδή λέει μαλακίες, όταν πρόκειται για πολιτικό. Επειδή εξ ορισμού ο πολιτικός σαλιαρίζει σαχλαμάρες, που δεν τον εκφράζουν προσωπικά. Άλλο, λοιπόν, δείχνει φυσιογνωμικά ασόβαρη η κυρία Γεροβασίλη, άλλο ότι είναι υποχρεωμένη να λέει ασόβαρα πράγματα.

Τα 'βαλε η συντρόφισσα Όλγα με τον... Σόιμπλε, τον υπουργό οικονομίας της ισχυρώτερης οικονομίας στην Ευρώπη, της Γερμανίας. Ο λαϊκισμός. Πιπεράτος και αλατισμένος λαϊκισμός. Να είσαι Ελλάδα, δανεισμένη και ξευτυλισμένη, εξαρτημένη από την Γερμανία και να πουλάς καουμποϋλίκι, εσύ η πορδή, στον έχοντα το μαχαίρι και το πεπόνι.

Και τι είναι αυτό που καταλογίζει η συντρόφισσα Όλγα Γεροβασίλη στον εταίρο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε; Ότι ο ανάπηρος έχει ένα σχέδιο για την Ελλάδα και δεν το κρύβει αυτό το σχέδιο...

Τι λέει η κυρία; Τα δικά της. Ποιο είναι το σχέδιο που δεν είναι μυστικό κι εμείς οι μαλάκες δεν το ξέρουμε; Σηκώνω τα χέρια και άμα λάχει και κάτι άλλο σηκώνω.

Ο Σόιμπλε, πρόσθεσε ακόμα η κυρία Όλγα Γεροβασίλη, η 55χρονη γιατρίνα, έχει ηττηθεί τρεις φορές. Στις βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβριο 2015, τον Ιανουάριο 2015 και στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού. Φοβερά πράγματα. Εντελώς ηλίθια. Καραηλίθια.

Εγώ, δηλαδή, σαν Ολυμπιακός, σαν πρωταθλητής Ελλάδος έχασα δυο φορές 3-0 και 4-0 από τον Βαυαρό Σόιμπλε και την Μπάγερν, όμως σαν... Έλληνας τον κέρδισα τρεις φορές. Χάρη του Τσίπρα και βεβαίως χάρη της Γεροβασίλαινας είμαι ο νικητής, μάλιστα τρις, του Σόιμπλε. Και ποδοσφαιρικά να το πάμε, είμαστε 3-2 υπέρ μου.

Διαβάστε ακόμα:

Τέρμα οι μαγκιές, μας πήραν χαμπάρι...