ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ;

 

Είσαι ο πλάκας αν πεις «Μπράβο στον αγωνιστή Μανώλη Γλέζο» επειδή τα έβαλε πάλι με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Και επειδή για μια ακόμα φορά, για «πολλοστή φορά» όπως ο ίδιος ο γηραλέος πολιτικός είπε, ζητάει συγγνώμην από τον λαό.

Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Ο Μανώλης Γλέζος, η μεγάλη «φίρμα» του Σύριζα, ζητάει συγγνώμην από τον λαό επειδή αυτός, ο Γλέζος, είχε εμπιστευθεί τον Τσίπρα. Τι να πεις! Μάλλον ο άνθρωπος ξεκούτιανε.

Τι εννοεί ο σύντροφος Μανώλης Γλέζος. Τον πληροφορώ ότι ο λαός εμπιστεύθηκε τον Τσίπρα, όχι μόνον ο ίδιος ο Γλέζος. Εκτός κι αν ο άνθρωπος θαρρεί ότι ο κόσμος ψήφισε Τσίπρα μόνον διότι αυτό του είχε ζητήσει ο... Γλέζος.

«Βλέπει μόνον την εξουσία ο Τσίπρας» είπε ο 94χρονος Μανώλης Γλέζος. Άλλη μαλακία αυτή. Είναι δυνατόν να κυβερνήσει κάποιος χωρίς να έχει εξουσία; Ναι, αλλά θα σου πει ο Γλέζος και ο κάθε παραμύθης, ότι ο Τσίπρας μόνον την εξουσία κυττάει, μόνον η εξουσία τον μεθάει, χωρίς να νοιάζεται για τον λαό.

Σηκώνεις τα χέρια σε τέτοιες «πολιτικές» αντιλήψεις που έχουν καταρριφθεί εδώ και 800 χρόνια, όμως ακόμα δίνουν ψωμί στους εξουσιαστές. Ότι ένας Τσίπρας, κάποιος Τσίπρας είναι πράγματι σε θέση να λύσει τα προβλήματα του λαού. Και γι' αυτό ο λαός περίμενε άλλα από τον κάποιον Τσίπρα, που εδώ και 800 χρόνια βγαίνει σκάρτος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αβραμό έκανε άγαλμα τον εαυτό του!