ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η... ΘΕΙΑ ΤΟΥ

 

Κάποιος Σγουρίδης έγινε παρελθόν από την κυβέρνηση επειδή είπε πως ο Τσίπρας δούλεψε τους αγρότες. Παραιτήθηκε μόνος του από υπουργός, του είπαν να παραιτηθεί, αδιάφορο.

Πολύ καλά έκανε ο Τσίπρας και τον καθάρισε αυτόν τον Σγουρίδη, που ζήτησε την παραίτησή του, που έκανε δεκτή την παραίτησή του, αδιάφορο. Δεν είναι δυνατόν υπουργός του Σύριζα, της αριστερής κυβέρνησης, να μασάει τα λόγια του, όπως αυτός ο Σγουρίδης. Να λέει τη μισή αλήθεια.

Ότι ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες. Μόνον τους αγρότες; Μην ξςχνάμε και όσους άλλους ζημιώθηκαν. Το παραδέχθηκε, άλλωστε, και ο ξάδελφος. Ο Γιώργος Τσίπρας. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εξωτερικών.

Σωστός ο ξάδελφος. Δεν είπε ότι άλλα λέγαμε μονάχα στους αγρότες κι άλλα κάναμε. Φόρα παρτίδα είπε ότι τον Γενάρη (δεν είπε Ιανουάριο, διότι είναι και αριστερός ο ξάδελφος) του 2015 αυτά που λέγαμε είναι διαφορετικά απ' αυτά που αναγκαστήκαμε να κάνουμε. Απορώ τι... διαφορετικό έκανε ο ξάδελφος ως γραμματέας στο υπουργείο. Θα ήθελα να το πληροφορηθώ.

Όπως, επίσης, θα ήθελα να μάθω την άποψη της κουμπάρας του Τσίπρα. Όχι μόνον του ξάδελφου. Και της θείας του Τσίπρα. Δεν κατάλαβα. Επειδή η θεία και η συννυφάδα του πρωθυπουργού δεν διορίστηκαν σε πόστο, δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη;

Διαβάστε ακόμα:

Είπε αλήθεια και τον ανάγκασαν να την πάρει πίσω