ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΟΧΙ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑΙ...

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Βαρύς, βαρύτατος ο χαρακτηρισμός ανδρείκελο των δανειστών που χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Απαράδεκτος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υπεράνω κριτικής, ιδιαίτερα όταν έχει κάνει κι αυτός τις κωλοτούμπες του. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν τόσο φανατικός της συναίνεσης μεταξύ των κομμάτων, αν δεν είχε την τύχη να βρίσκεται στο ύπατο αξίωμα της Πολιτείας. Αν για παράδειγμα ήταν ένας απλός βουλευτής της ΝΔ. Η απάντηση είναι ότι θα είχε εντελώς αντίθετη άποψη. Όπως το 2010, σε ομιλία του στο Ναύπλιο.

Η προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., πρωτόγνωρη και καταστροφική για τον Τόπο, προέκυψε με αποκλειστική ευθύνη του κ. Γ. Παπανδρέου. Αυτός μας οδήγησε εκεί. Και σήμερα ζητάει να μοιράσει την, μοιραία και ολέθρια, ευθύνη του με τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις και, ιδίως, με τη Ν.Δ. Ο κ. Σαμαράς τον είχε προειδοποιήσει εγκαίρως: Αυτός και μόνον ευθύνεται, άρα αυτός και το Κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, θα έχουν τις συνέπειες. Η Ν.Δ. «βάζει πλάτη» όπου πρέπει για την Ελλάδα. Όχι για τα ψέματα και τα λάθη του κ. Γ. Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ.

Είναι ακριβώς αυτά που λέει σήμερα η ΝΔ για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αρκεί στο κείμενο του Προκόπη Παυλόπουλου να αντικατασταθούν οι λέξη ΔΝΤ με τη λέξη τρίτο μνημόνιο, η λέξη Γ. Παπανδρέου με τη λέξη Α. Τσίπρας και η λέξη ΠΑΣΟΚ με τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ. Προσέξτε τι θα έλεγε ο Πάκης αν δεν ήταν πρόεδρος.

Η προσφυγή στο τρίτο μνημόνιο πρωτόγνωρη και καταστροφική για τον Τόπο, προέκυψε με αποκλειστική ευθύνη του κ. Α. Τσίπρα. Αυτός μας οδήγησε εκεί. Και σήμερα ζητάει να μοιράσει την, μοιραία και ολέθρια, ευθύνη του με τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις και, ιδίως, με τη Ν.Δ. Ο κ. Σαμαράς τον είχε προειδοποιήσει εγκαίρως: Αυτός και μόνον ευθύνεται, άρα αυτός και το Κόμμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουν τις συνέπειες. Η Ν.Δ. «βάζει πλάτη» όπου πρέπει για την Ελλάδα. Όχι για τα ψέματα και τα λάθη του κ. Α. Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Από τη Σμύρνη έρχεται και στην κορυφή ντοκτορά