ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

Αυτό το πράμα με τους πρώην κορυφαίους συριζαίους δεν αντέχεται... Όλους αυτούς που κυκλοφορούν με το όνομα του Τσίπρα στο στόμα τους και ρίχνουν κάργα μπινελίκια στον πρωθυπουργό. Κι όλα αυτά τα λένε στο όνομα της αριστεράς.

Να σου πω. Περισσότερο από τους Τσίπρες και τους Βούτσηδες, την Τασία και την Θεανώ, την Μελπομένη και την Ευτέρπη του Σύριζα, όλα αυτά τα νούμερα, ντροπιάζουν την αριστερά οι αντιπολιτευόμενοι από αριστερά την κυβέρνηση. Οι πρώην συριζαίοι.

Δεν ησυχάζει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Καμμία αυτοκριτική. Καμμία ευθύνη. Καμμία αυτογνωσία. Εγώ το είπα. Εγώ τα έβλεπα. Κι αυτό ο Τσίπρας, κι εκείνο ο Τσίπρας, δεν ήθελε τούτο, διαφωνούσε με το άλλο, διόρισε τον έτσι, όχι τον γιουβέτσι, την έκανε κοτέτσι, όχι κοκορέτσι.

Και λες. Αυτοί οι άνθρωποι εδώ και 20 τόσα χρόνια είχανε κόμμα ή, συμμετείχαν σε μια μαφιόζικη ιστορία όπου το απόλυτο κουμάντο έκανε ο αρχιγκάγκστερ. Ήταν ο Σύριζα κίνημα αρχών, ιδεών, όπως πουλούσαν μπαλαμούτι ή, ένα καθαρά αρχηγικό κόμμα, όπου ο μπροστινός, η βιτρίνα του καταστήματος έκανε ό,τι γούσταρε;

Αυτά λέει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, που θέλει κι αυτή να κάνει κόμμα, ότι ο Τσίπρας, η κλίκα του Τσίπρα στον Σύριζα πήρε το στραβό δρόμο. Κι εσύ, κυρά μου, γιατί δεν τον κατήγγειλες και μόνον όταν βρέθηκες εκτός τα χώνεις στον Τσίπρα.

Ο άλλος. Ο Λαφαζάνης. Δεν κάνει για ηγέτης της αριστεράς ο Τσίπρας, είπε. Μπα! Η αριστερά χρειάζεται... ηγέτη. Ένα σταρ, δηλαδή. Μια βεντέτα. Δεν το ήξερα. Και ποιος είναι ο κατάλληλος... ηγέτης, για να έχουμε καλό ερώτημα. Αυτόν να μας πει ο Λαφαζάνης, να ξέρουμε ποιον να προσκυνήσουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Η πρώτη κόντρα Κυριάκου - Ραφήνας