ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ...

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Αυτό είναι το ζενίθ της απογοήτευσης μας. Όπως το καταγράφει η δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσις. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτε. Η κυβέρνηση μας προκαλεί αηδία. Την προτιμά μόλις το 17,3%, ποσοστό που μάλλον είναι το μικρότερο που έχει καταγραφεί στην ιστορία των δημοσκοπήσεων για το κυβερνών κόμμα.

Μακριά από μας, λέει ο λαός και στη ΝΔ, την εν αναμονή, χαρά στην υπομονή τους, κυβέρνηση που εισπράττει μόλις το 21,1% της προτίμησης των εκλογέων. Μέσα στην απελπισία τους, θα γνωρίζετε, βέβαια το σοφό ρητό που λέει ότι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, κάποιοι στη Συγγρού πανηγυρίζουν για τη διαφορά των 3,8 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ναυαγοί στο Αιγαίο και όλα, μα όλα τα άλλα κόμματα, ορισμένα από τα οποία έχουν πιάσει πάτο. Ένωση Κεντρώων 2,6%. ΑΝΕΛ 2,2% και Ποτάμι 1,8%.

Τί θέλει, λοιπόν ο Έλληνας; Μήπως άλλη κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή; Μπα, απαντά η μεγάλη πλειοψηφία. Μόλις το 38% το αποδέχεται. Θα θέλουν εκλογές, θα υποστήριζε με βεβαιότητα κάποιος.

Δεν βαριέσαι, απαντά ο κυρίαρχος λαός. Μόλις το 21% συμφωνεί να πάμε στις κάλπες. Έ, τότε θα θέλουν να συνεχίσουν να μας κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ανοησίες, αποφαίνεται ο σοφός λαός, καθώς μόνο το 22% των ερωτηθέντων θέλει να συνεχιστεί η πλάκα της αριστεροδεξιάς, με ολίγη αριστερά και πολλή δεξιά, κυβέρνησης.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λογική η διάγνωση του προφήτη λαού, που σε ποσοστό 72% αποφαίνεται ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί το προσεχές εξάμηνο...

Διαβάστε ακόμα:

Απλά μαθήματα κωλοτούμπας