ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο... ΑΥΠΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Πιάσανε τον σύντροφο Νίκο Φίλη να κοιμάται στη Βουλή. Οι κάμερες των φωτορεπόρτερ τον συνέλαβαν τη βραδυά της περασμένης Τρίτης που γινόταν η κοινοβουλευτική συζήτηση για θέματα Δικαιοσύνης. Καθόλου περίεργο ένας βουλευτής, ένας υπουργός να παίρνει έναν υπνάκο στα έδρανα της Βουλής. Δεν είναι ο πρώτος ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης.

Επειδή, όμως, έγινε το σούσουρο ο υπουργός δικαιολογήθηκε και πιθανότατα να λέει την αλήθεια, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Ότι για να κοιμάται χρειάζεται μηχανική υποστήριξη. Το πρόβλημα της αυπνίας βασανίζει πολύ κόσμο. Είναι κατάρα όσο κι αν ο άλλος που πάσχει χρόνια από αυπνία, συνήθως γυναίκες, συνηθίζει το μαρτύριό του.

Γιατί, όμως, συνεχίζει να παραμένει υπουργός ο σύντροφος Νίκος Φίλης όταν, όπως ομολογεί ο ίδιος, έχει προβλήματα αξεπέραστα με την υγεία του. Δεν είναι προσωπική επιχείρηση το υπουργείο. Προσωπική εργασία, που αφορά τον ίδιον αν δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Είναι σκάνδαλο, σκέτη πρόκληση, να εκτελεί καθήκοντα δημοσίου λειτουργού, μάλιστα υπουργού παιδείας, κάποιος που δεν είναι στα καλά του, που υποφέρει από την υγεία του.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωταπριλιά, η γιορτή των πολιτικών