ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΑ» ΥΠΟΥΡΓΟ

 

Βρέθηκε η πατέντα να «παραιτηθεί» ο υπουργός που απεκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια. Θα χάσει το υπουργείο του χωρίς να παραιτηθεί, όπως ζήτησε ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος. Ποιοι είμαστε, ε;

Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Ποιοι είμαστε. Δεν λέει αυτό το γελοίο «Ποιοι μας διοικούνε». Ποιοι μας κυβερνάνε. Όχι, κύριε. Αυτούς που ψηφίσαμε, είμαστε εμείς. Κι αυτά που κάνουν οι εκλεγμένοι απ' εμάς, τα κάνουν σ' εμάς. Εγώ αυτό λέω. Αυτό ξέρω.

Ο Καμμένος που το παίζει δεξιός και εθνικιστής και υπερπατριώτης ζήτησε να παραιτηθεί ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, γιατί αυτός είπε «Μακεδονία» τα Σκόπια. Από την άλλη, είναι αξιολύπητοι κάποιοι βουλευτές του Σύριζα που το παίζουν αριστεροί όταν ανέχονται όσα κάνει η κυβέρνηση και για να βγάλουν την κόντρα τους στην «προεδρική αυλή» του Τσίπρα, του έστειλαν μήνυμα:

-Μην τυχόν και παραιτήσεις τον Μουζάλα, όχι και να γίνεις τυφλό ενεργούμενο του αλλουνού, του Καμμένου.

Ο Μουζάλας αρρώστησε ξαφνικά. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Για λόγους υγείας θα «παραιτηθεί» και στη θέση του, λέγεται, θα αναλάβει ένας άλλος πρώην πασόκος ο Οδυσσέας Βουδούρης. Ο Καμμένος ο πατριώτης θα ικανοποιηθεί, παρ' ό,τι ο Μουζάλας θα «αναβαθμιστεί», θα γίνει «σύμβουλος μεταναστευτικής πολιτικής» του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ακης στην ψειρού, τα πουλέν του στην εξουσία