ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

 

Ο πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με το νόμο, έχει το δικαίωμα να διορίσει κάποιον, κάποιους. Καμμία σημασία αν πράγματι ο πρόεδρος της Βουλής έχει ανάγκη κάποιον που θα
διορίσει για σύμβουλό του, για γραμματέα του, για να πηγαίνει μέχρι το περίπτερο να του αγοράζει τσιγάρα, για να τον χρησιμοποιεί ως συμπαίκτη στην κολτσίνα.

Νόμιμα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης διόρισε τον γιο ενός φίλου του. Υπάρχει μια κενή οργανική θέση, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου τάδε, του κανονισμού της Βουλής κ.λ.π., κ.λ.π.

Αυτό το σάπιο καθεστώς βρήκε ο Σύριζα από τους προηγούμενους. Δεν θα πεις ότι οι σύντροφοι το έφτιαξαν. Νόμιμα, λοιπόν, οι μαυρογυαλούροι δημιούργησαν άχρηστες, περιττές θέσεις στο δημόσιο για να βολεύουν δικά τους παιδιά ως μετακλητούς υπαλλήλους. Οι υπουργοί του Σύριζα, που δεν είναι μαυρογυαλούροι, που είναι νεομαυρογυαλούροι, άλλο αυτό, απλά κάνουν το ίδιο.

Το ότι το παλληκάρι που βόλεψε ο σύντροφος Βούτσης είναι τραγουδιστής, ψευτοτραγουδιστής, είναι άσχετο. Είναι εκτός θέματος. Θα μπορούσε να ήταν και στην επιτροπή του X-Factor. Εδώ λέμε για το αίσχος των αισχών.

Αίσχος αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι κυβερνώντες. Αίσχος των αισχών αυτό που κάνουν οι... υποτιθέμενοι «άλλοι», οι σημερινοί κυβερνώντες.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιάδα προσφύγων