ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

 

Ένα από τα δύο. Για να λένε αυτά που λένε οι συριζαίοι, ένα από τα δύο συμβαίνει. Τρίτο δεν χωράει. Το ένα ότι σε θεωρούν εντελώς μαλάκα. Ότι ο κόσμος είναι της πλάκας. Το άλλο ότι οι σύντροφοι πρόκειται για εντελώς ρεζίληδες. Διπλωματούχοι απατεώνες. Διαλέγεις και παίρνεις ένα από τα δύο. Δεν δέχομαι, οι κυβερνητικοί που λένε ό,τι λένε για να δικαιολογηθούν, πως πιθανόν να είναι και λουμπίνες, και πως έχουν να κάνουν με κορόιδα. Όχι. Επιμένω. Ένα από τα δύο.

Ο σύντροφος Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής, από τα στελέχη που παίζουν δυνατά με την ομάδα Τσίπρα στο Μαξίμου, είπε: «Ήρθαμε για να μείνουμε, όσο έχουμε λαϊκή εντολή». Πήρες πρέφα; Αυτό που λέμε. Ένα από τα δύο. Ή, σ' έχουν για φτύσιμο ή, είναι φαύλοι.

Ποια λαϊκή εντολή, ρε; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Καμμία εντολή δεν έδωσε ο λαός, το 35% του λαού, να μας πηδήξει ο Σύριζα. Μην τρελλαθούμε. Πλειοψήφισε στις εκλογές ο σύριζας. Αυτό, ναι. Λαϊκή εντολή δεν υπάρχει. Ούτε υπήρξε ποτέ.

Βαρέθηκε, συχάθηκε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο κοσμάκης κι είπε στους συριζαίους «Κοπιάστε εσείς». Αυτό, ναι. Μέχρι εκεί, ναι. Δεν έδωσε... εντολή στον σύντροφο Βούτση και στους συντρόφους του να φέρουν άλλο ένα μνημόνιο. Πιο σκληρό. Δεν έδωσε εντολή ο μαλάκας, δηλαδή ο λαός Πηδήστε με, με περισσότερους φόρους. Με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Έτσι είναι. Θα συμφωνήσω ότι ο λαός έδωσε εντολή στον Σύριζα, αν η παρέα του Τσίπρα μας γλύτωναν από το προηγούμενο μνημόνιο, όχι που μας σταυρώνουν μ' ένα ακόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί βάλανε την Ελλάδα στο λάκο με τις οχιές;