ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

 

Κόμμα έφτιαξε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Ο γνωστός. Μαλακία θα του πεις. Αυτό που θέλει να πει, το λέει και χωρίς να παριστάνει τον αρχηγό κόμματος. Βεβαίως αρχηγός στο κόμμα του. Δεν υπάρχει κάποιος που στήνει κόμμα για να κάνει τον ταμία, τον κλητήρα, τον αντιπρόεδρο. Εκτός από τον Μπαλτάκο. Αυτός είναι η εξαίρεση.

Έχει τον τρόπο του ο δικηγόρος, λέω για τον σύντροφο Φαήλο Κρανιδιώτη, να βγάζει στον αέρα μια παπαριά, μια ακραία, μια τρελοκαμπέρικη ατάκα, η καλύτερη των social media. Διαβάστε, το πιο φρέσκο «τούβλο» που πέταξε ο Φαήλος.

Να, γιατί λέω ότι δεν είχε λόγο να φτιάξει κόμμα ο Κρανιδιώτης, ο κολλητός του Αντώνη Σαμαρά, του πρώην, του προηγούμενου πρωθυπουργού. Κολλητός, πολύ πιο κολλητός του Σαμαρά ήταν ο Τάκης Μπαλτάκος, άλλος δικηγόρος κι αυτός, ο οποίος αφού την έψαξε απ' εδώ, απ' εκεί, τελικά αντί να φτιάξει το δικό του κόμμα που είχε αναγγείλει, την έκανε με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η πελατεία της Χρυσής Αυγής. Αυτός είναι ο στόχος τους. Ό,τι αρπάξουν οι Κρανιδιώτης και Καρατζαφέρης. Που πήρε δίπλα του τον Μπαλτάκο, για να βάλει χέρι όσο γίνεται στα χωράφια της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ακόμα:

Δυο ιστορίες, μια αληθινή, μια ψεύτικη