ΤΑ «ΒΙΒΛΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

 

«Μια φιλική συνομιλία του 2012 για να μπουν βιβλία ως προσφορές σε μια νέα -υπό έκδοση τότε- εφημερίδα παρουσιάζεται με απίστευτη δόση φαντασίας σαν ύποπτη «συναλλαγή».

Αυτό αναφέρει ως πρώτη απάντηση για την υπόθεση των... πρώτων 30 βιβλίων κάποιου «γιατρού» προς τον Αλέξη Τσίπρα ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσος Καραμήτσος. Δεν πείθει ο εκδότης. Παράλειψή του που δεν αναφέρει τον «γιατρό», δεν αποκαλύπτει το όνομα του αποστολέα των 30 πρώτων «βιβλίων». Ούτε για ποια έκδοση προοριζόντουσαν τα 30 πρώτα «βιβλία».

Η δημοσιοποίηση της τηλεφωνικής συνομιλίας Καραμήτσου-Μαρινάκη, προφανώς για να παραδώσει ο εφοπλιστής το πακέτο των ''βιβλίων'' στον πρόεδρο του Σύριζα, πιθανότατα να μην ενοχοποιεί κάποιον από τους δύο. Απλά προκαλεί ερωτήματα. Νομίζω.

Ένα άλλο ερώτημα, το οποίο επίσης παραλείπει, πιθανόν λησμονεί να αναφέρει ο Καραμήτσος είναι εάν τα 30 πρώτα βιβλία θα προοριζόντουσαν για έκδοση συμφερόντων Τσίπρα. Αν ναι, άλλο ερώτημα αυτό, τι δουλειά έχει να μεσολαβήσει ο Μαρινάκης.

Αν πάλι ο Καραμήτσος ενδιαφερόταν να μπουν τα βιβλία σε έκδοση ιδιοκτησίας Μαρινάκη, γιατί στη συνομιλία ακούγεται το όνομα Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος να ...ακουμπήσει τον πανίσχυρο Μαρινάκη