ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ

πηγή: Intime
 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στο Μαξίμου τον Νίκο Γκάλη για να τον τιμήσει. Αυτό λέγεται θράσος. Ο νάνος να θέλει να πάρει μπόι από τον γίγαντα. Κι ο άλλος, ο Κοντονής Σταύρος, να λέει ότι εκπληρώσαμε ένα χρέος κι ένα καθήκον απέναντι σ' έναν μεγάλο αθλητή. Επειδή το γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ θα πάρει το όνομα του τιτάνιου Νίκου Γκάλη.

Τι μαλακίες είναι αυτές! Ο Σύριζα και ο Τσίπρας άλλο χρέος και άλλο καθήκον έχουν, για να κάνουμε ταμείο. Για να μη ξεχνιόμαστε. Δεν τους ψήφισε ο μαλάκας ο λαός για να βγάλουν την...υποχρέωση στον Γκάλη.

Όχι το γήπεδο μπάσκετ, όχι ολόκληρο το ΟΑΚΑ, στο Μαξίμου πρέπει να δοθεί το όνομα του Νίκου Γκάλη. Επειδή έδωσε το μέγα μήνυμα στην ελληνική νεολαία. Ότι κανένας δεν μπορεί να πάει μπροστά χωρίς προσωπική δουλειά. Χωρίς μόχθο. Χωρίς να αγαπάει αυτό που κάνει. Ο Νίκος Γκάλης είναι θεός όχι γιατί ήταν μεγάλος μπασκετμπωλίστας, ούτε γιατί κέρδισε πρωταθλήματα και διακρίσεις. Είναι το ζωντανό παράδειγμα της τερατώδους προσωπικής προσπάθειας για την αυτοβελτίωσή του, την αυτοολοκλήρωσή του.

Με ποια φόντα τόλμησε να τιμήσει τον Γκάλη ο Τσίπρας; Ως εκπρόσωπος του λαού; Γελάμε. Μήπως η κυβέρνηση του πρωθυπουργού έχει να παρουσιάσει έργο στον αθλητισμό; Όχι, βέβαια. Ας κάνουν πρώτα αυτά που είχαν υποσχεθεί οι φαιδροί Κοντονήδες του Σύριζα κι όχι να δουλεύουν τον κοσμάκη παίρνοντας πόντους από τον Γκάλη.

Διαβάστε ακόμα:

Μελισσανίδης - Μαρινάκης το παίζουν οι δυο υπουργοί