ΚΙ ΟΜΩΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

 

Δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που σέρνουν κάθε μέρα και σε κάθε ευκαιρία σε βάρος της κυβέρνησης του σύριζα. Γιατί αυτό, γιατί εκείνο. Κυρίως γιατί πετσοκόβει τις συντάξεις, γιατί βάζει φόρους. Ναι, δεν καταλαβαίνωι αυτό το «αντιπολιτευτικό» μένος τόσο των κομμάτων, όσο και κάποιων ΜΜΕ.

Ο σύριζας, εννοώ η ηγετική ομάδα πέριξ τον Τσίπρα, απλά κάνει τη δουλειά του. Τίποτα λιγώτερο, τίποτα περισσότερο. Αυτό το έργο ανέλαβε, αυτό προσπαθεί να κάνει. Πού είναι το περίεργο.

Μα, αλλοιώς τα έλεγε στον κόσμο ο Τσίπρας. Λάθος έχετε! Ποτέ δεν τα είπε αλλοιώς σ' αυτούς με τους οποίους συμφώνησε εγγράφως. Μετράνε οι υπογραφές στα χαρτιά, όχι τα λόγια, όχι οι...''δεσμεύσεις'' από το μπαλκόνι.

Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς ό,τι μπορούσαν οι άνθρωποι, το έκαναν. Δεν τους έπαιρνε άλλο. Επειδή, μη το λησμονούμε αυτό, έχουμε δημοκρατία. Ο λαός, ο κυρίαρχος λαός δεν θα ανεχόταν άλλο μαχαίρι στις συντάξεις και νέα χαράτσια. Γι' αυτό, ανέλαβε ο Τσίπρας. Ο άφθαρτος. Ο αριστερός. Ο πολιτικός που περισσότερο πονάει για τον λαό.

Και τα βάζουν με τον Τσίπρα, γιατί; Επειδή κάνει αυτό που ανέλαβε να κάνει. Αδικία.

Διαβάστε ακόμα:

Βαλσαμώνεις τον σύμβουλο και παραιτείσαι