Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 

Η μαλακία της ημέρας. Από σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογίας, πέφτει η θερμοκρασία κι αναμένονται βροχές. Οπότε, προσθέτουν οι μαλάκες, τέρμα το καλοκαίρι. Αν, δηλαδή, σταματήσουν οι βροχές και η κακοκαιρία, θα... επανέλθει το καλοκαίρι που από σήμερα μας είπε «αντίο»; Το καλοκαίρι, κύριοι μαλάκες, όπως ο χειμώνας, δεν ορίζονται από το αν κάνει κρύο και ζέστη, αν βρέχει, αν έχει ηλιοφάνεια.

ΕΦΘΑΣΕ στα αυτιά μου ως «ψιθυρισμός» από «κύκλους» που ποτέ δεν μ' έριξαν στον ασβέστη. Έχει βγει αληθινό ό,τι μου έχουν πει, ότι απ’ αυτούς κρυφάκουσα. «Μην αποκλείεις αύριο συνεργασία Πάνου Καμμένου με Μητσοτάκη» μου είπαν, και να το κρατήσω υπό σημείωσιν. Όχι αύριο κιόλας ότι θα προκύψει τέτοια συνεργασία, ούτε μεθαύριο. Παίζει, όμως, ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ο χρόνος του θα εξαρτηθεί από τα μαγειρέματα που δεν έχουν σταματήσει ποτέ.

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ποιος είναι δεν μου είπανε. Παντρεύτηκε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, η «Μπέτυ» αν θυμάστε το σήριαλ του 1997 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Αρκετά ξέρουμε για την 61χρονη κυρία Τζομπανάκη, ότι έχει σπουδάσει χορό, τραγούδι, κιθάρα, ότι είναι και σκηνοθέτις. Για τον γαμπρό εκτός από το όνομά του, Γιάννης Βάλβης, δεν μας γράφουν τίποτα.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ, λέει, η Ελλάδα για το ένα ακόμα μετάλλιο στους παραολυμπιακούς αγώνες. Συγγνώμην, αλλά δεν θα πάρω... υπερηφάνεια. Είμαι αρκετά υπερήφανος για την παρακυβέρνησή μου και δεν περιμένω στους παραολυμπιακούς κάποια διάκριση για να περηφανευτώ. Με φτιάχνουν οι Φίληδες και οι Κατρούγκαλοι, γεννημένοι σακάτηδες που με βγάζουν ασπροπρόσωπο.

Διαβάστε ακόμα:

Το βασιλικό και το λαϊκό διάταγμα