Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Έχεις σκεφθεί, έστω για δύο λεπτά μονάχα, τι σημαίνει Συνέδριο, ειδικά ενός αριστερού κόμματος; Συμβουλεύω να μην προσπαθήσεις καν να το σκεφθείς, ούτε για μια στιγμή. Θα ζαλιστείς. Θα σου 'ρθει σκοτοδίνη. Μήπως αυθόρμητα αρχίσεις να κτυπάς το κεφάλι σου στους τοίχους. Επειδή είναι πολύ εύκολο να αντιληφθείς ότι σ' έχουν πιάσει για μαλάκα. Όχι, ακριβώς. Στην πραγματικότητα σε θεωρούν για πολύ μαλάκα. Ποιοι;

Αυτό είναι το χειρώτερο. Σε θεωρούν για εντελώς μαλάκα κάποιοι που νομίζουν ότι με τις παπαρδέλες τους προχωρούν την αριστερή σκέψη. Κάνουν τον Σύριζα ένα περισσότερο... λαϊκό κόμμα απ' ό,τι πραγματικά…είναι.

Εφιαλτικό. Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι, μέλη του Σύριζα, είτε συμμετέχουν, δηλαδή είναι παρόντες, είτε όχι, ασχολήθηκαν, ασχολούνται με το Συνέδριο. Μ' ένα πρότζεκτ κάθε άλλο παραγωγικό. Άφησαν τις προσωπικές, τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, όπως και την υποτιθέμενη δουλειά τους ως κρατικοί, ως παρακρατικοί υπάλληλοι, και ξόδεψαν ώρες για την... επιτυχία του Συνεδρίου.

Μιλάμε για απάτη. Για καραμπινάτη απάτη. Ποιο θα είναι το πολιτικό και οικονομικό κέρδος του πολίτη αν πετύχει το Συνέδριο του Σύριζα; Και τι σημαίνει... επιτυχία. Τα νέα ψέματα. Οι φρέσκες δικαιολογίες. Οι νέας μαγειρικής απολογίες. Οι κανούργιες υποσχέσεις, δεσμεύσεις, ελπίδες.

Απάτη. Καραμπινάτη απάτη να πληρώνει από την τσέπη του ο πολίτης τις αφίσες του Σύριζα, τα τηλέφωνα από τα κινητά των χιλιάδων μελών του Σύριζα που…εργάστηκαν για το Συνέδριο, τέλος πάντων όλα τα έξοδα μιας εκδήλωσης, ενός λαϊκού κόμματος, που θα...ωφελήσει τον λαό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καμμένος ξεφτύλισε την αριστεροσύνη του Τσίπρα