ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

πηγή: Intime
 

Κοντα στα δύο χρόνια υφυπουργός αθλητισμού ο Κοντονής, όσο άσχετος κι αν ήταν, που ήταν, με το χώρο, όλο και ψιλοτακίμιασε με κάποιους. Προέδρους ομάδων, ομοσπονδιάρχες, δημοσιογράφους και σία. Αυτοί, λοιπόν, οι «δικοί» του, που τον πιστεύουν, υποστηρίζουν σήμερα το το απίθανο. Ότι ο Ζακυνθινός ως υπουργός δικαιοσύνης θα...συνεχίσει το έργο του κατά της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα. Εδώ είμαστε, κι εδώ είσαστε.

Κατ’ αρχήν. Για να κάνουμε ταμείο. Επί της ουσίας, όχι με το στόμα, ο Κοντονής δεν έκανε τίποτα στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Αν μιλάμε σοβαρά. Οι δηλώσεις, οι καταγγελίες δεν αποτελούν έργο.

Παρακάτω. Πράγματι η δικαιοσύνη το’ χει παραξεφτυλίσει, και δεν...ξέρω ποιός φταίει, που δεν έχουν εκδικαστεί εδώ και χρόνια οι αμαρτωλές υποθέσεις. Των στημένων αγώνων. Της εγκληματικές οργάνωσης. Και τώρα μας λένε στο αυτί, ότι με Κοντονή στο Δικαιοσύνης θα χάσουν τον ύπνο τους κάποιοι κατηγορούμενοι. Κάποιοι συγκεκριμένοι που είναι υπόλογοι απέναντι στο νόμο, για την εκ συστήματος παραβατική τους δραστηριότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μακάρι. Έτσι λέω. Μακάρι. Λέω, όμως, και το άλλο. Ότι δεν ελπίζω πως θα στείλουν στη μπουζού τους ενόχους. Άμα λάχει πάω και στοίχημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάς Ελλήνων γαμημένων πάντα!