ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

 

Μια παράξενη αίσθηση της νομιμότητας έχει ο δήμαρχος της παρακμιακής πρωτεύουσας Καμίνης με τις φαραωνικές φαντασιώσεις όπως η τελευταία του τροχού που παρ΄ολίγου να στήσει στην πλατεία Συντάγματος.Ο ανώτατος άρχων μιας παρακμιακής πόλης στο κέντρο της οποίας αλωνίζουν οι έμποροι ναρκωτικών, οι παράνομοι μετανάστες, το εμπόριο λευκής σαρκός και κυρίως ο παράνομος τζόγος αίφνης προσέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά των... νόμιμων VLTs του ΟΠΑΠ!!!

Ανησύχησε για τον κοινωνικό ιστό ο Καμίνης εξαιτίας των VLTs του OΠΑΠ του μόνου νόμιμου παιγνιδιού σε μια ζούγκλα παρανομίας μπροστά στην οποία αισθάνεται δέος ακόμη και η Μποκοτά της Κολομβίας. Μόνο το τριήμερο των Χριστουγέννων η Αστυνομία ξήλωσε παράνομο internet café στην οδό Βερανζέρου με 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στις 22 Δεκεμβρίου εντόπισε παράνομο internet café στην οδό Πάλμε. Στις 17 Δεκεμβρίου 3 παράνομες λέσχες συνελήφθησαν 8 άτομα. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 34 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 7 κάμερες.

Στις 15 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε παράνομη λέσχη στην Αγία Παρασκευή. Συνελήφθησαν 8 άτομα, κατασχέθηκαν 15 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διεξάγονταν τα τυχερά παιχνίδια. Στις 14 Δεκεμβρίου σε παράνομο καφέ που λειτουργούσε στην οδό Κριεζώτου 17 και Λεωνιδίου συνελήφθησαν 10 άτομα, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Στις 12 Δεκεμβρίου στην Αγίου Μελετίου 37 συνελήφθησαν 10 παίκτες, κατασχέθηκαν δεκαεπτά 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διεξάγονταν τα τυχερά παιχνίδια. Στις 11 Δεκεμβρίου στην οδό Αναξαγόρα 18 συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης παράνομου καφέ και 2 παίκτες, ενώ κατασχέθηκαν 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Στις 27 Νοεμβρίου στην οδό Βερανζέρου 37 σε internet café συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και 6 παίκτες ενώ κατασχέθηκαν 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Αυτός είναι ο απολογισμός ενός μήνα. Αυτή είναι μια ελάχιστη γεύση του σκοτεινού τοπίου του παράνομου τζόγου στην Αθήνα. Αίφνης ο Καμίνης εμφανίζεται λάβρος κατά των νόμιμων και με αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας VLTs του ΟΠΑΠ! Κάθε πιθανή εξήγηση δεκτή ειδικά εάν λάβετε υπόψη σας τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκαν τα VLTs του ΟΠΑΠ από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δεν δείχνουν ανάλογες ευαισθησίες για τον παράνομο (διαδικτυακό) τζόγο που ελέγχεται από εγχώριους βαρόνους…

ΠΗΓΗ: Κουρδιστό Πορτοκάλι

Διαβάστε ακόμα:

Μποναμάδες αυτογκόλ για έξι πολιτικούς