ΡΕΜΟ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕ... ΓΥΡΕΥΕΙ

 

Η πλάκα είναι ότι αν ο Αντώνης Ρέμος κατέβει υποψήφιος βουλευτής, σίγουρα θα εκλεγεί. Επειδή είναι πολύ καλός τραγουδιστής και πολύ συμπαθητικό άτομο. Τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική; Καμία.

Γιατί, αυτοί που βρίσκονται στην Βουλή έχουν όλοι σχέση με την πολιτική και τα κόμματα; Όχι, βέβαια. Μήπως ο κόσμος τους ψηφίζει σαν πολιτικούς; Να λύσουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Σε καμία περίπτωση.

Τι δουλειά είχε ο Ρέμος στο γραφείο του Μητσοτάκη; Εδώ και 25 χρόνια το παλληκάρι έχει μάθει να δέχεται προτάσεις, επειδή είναι φιρμάτος. Προτάσεις να τραγουδάει σε κέντρα, σε εκδηλώσεις, σε βίλες, σε γάμους και βαφτίσια. Προτάσεις να συμμετέχει σε επιτροπές, σε κρητικές, σε reality.

Κάποιος πονηρός είχε την ιδέα και την ψιθύρισε στον Κυριάκο να ψήσουν το Αντώνη Ρέμο, γιατί «περνάει» στον κόσμο. Κάπως έτσι προέκυψε η συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που κατέληξε στο «Άσε και βλέπουμε». Σάπια είναι αυτά που ανακοινώθηκαν, ότι ο Ρέμος με δική του πρωτοβουλία ως... ενεργός πολίτης κατέθεσε τους... κοινωνικούς προβληματισμούς του στον Μητσοτάκη.

Ρέμο, καλό παιδί είσαι, αλλά κάνε μας την χάρη. Μη ξεχνάς την ζημιά που έπαθες κι ακόμα την πληρώνεις με το μπλέξιμό σου στον Ηρακλή. Δεν είσαι για τέτοια. Άσε. Το μικρόφωνο για σένα είναι μόνο να τραγουδάς, για άλλους είναι να παραμυθιάζουν ως βουλευτές και δήμαρχοι.

Διαβάστε ακόμα:

Θα λύσει και το κυπριακό ο Τσίπρας