ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ «ΠΟΝΗΡΟ» ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ

 

Έχει γίνει ο κακός χαμός μ’ αυτή την ιστορία του κρυφού ταξιδίου του Τσίπρα στη Λισαβώνα, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, που έβγαλε στη φόρα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Επόμενο, διότι, κοτζάμ πρωθυπουργός απόφυγε να αναφέρει ότι έκανε στάση στο Παρίσι, και για ποιό λόγο. Ποιόν συνάντησε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απειλεί! Κατηγορεί τον Τσίπρα και τον απειλεί ότι αν δεν μιλήσει εκείνος, θα αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο ταξιδιού και ποιόν συνάντησε στον ενδιάμεσο σταθμό, στο Παρίσι.

Και δεν είναι ο Ρότσιλντ, όπως ανεπίσημα διαρρέουν από τον σύριζα. Ποιός Ρότσιλντ συγκεκριμένα; Δεν είναι ένας και δύο οι απόγονοι της θρυλικής εβραϊκής οικογένειας. Μήπως τον Ρότσιλντ που έχει αγοράσει την εμβληματική εφημερίδα της αριστεράς, την Liberation.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει να ενημερώσει ο Τσίπρας ποιοί ήταν οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης. Άλλο κρυφό στοιχείο αυτό. Κι αν, όπως λέγεται, ο σκοπός της συνάντησης με τον επιχειρηματία Ρότσιλντ ήταν πράγματι οι... επενδύσεις, γιατί από το πρωθυπουργικό σκάφος απουσίαζαν οι αρμόδιοι στο κυνήγι των επενδύσεων κυβερνητικοί παράγοντες;

Μια τελευταία κουβέντα γι’ αυτό το θέμα που προσφέρεται τόσο εύκολα για lifestyle σχόλια και τρολαρίσματα. Αν ο Τσίπρας κάνει την πάπια, από την άλλη ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει δεσμευθεί για τις αποκαλύψεις που έχει απειλήσει. Ποιά η λίστα επιβατών. Ποιό ήταν το ραντεβού στο Παρίσι.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ... ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ!