ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ, ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ!

 

Δεν παίζονται, ρε, οι άνθρωποι. Για φασίνες είναι αυτοί που παριστάνουν την κυβέρνηση, όμως γίνονται τόσο γελοίοι πολιτικά, που... χάνεις το κέφι σου ακόμα και να τους φτύσεις. Ποιός το περίμενε τέτοιο ρεζιλίκι.

Γιατί, όμως, είναι απίστευτα ρεζίληδες αυτοί του σύριζα, κι οι άλλοι των ανέλ; Επειδή έχουν το… πρόσθετο πρόβλημα, να θέλουν να παρουσιάζονται ως...κάποιοι άλλοι, όχι ίδιοι όπως οι προηγούμενοι.

Βέβαια. Ο χάλιας είναι χάλιας. Αυτός που είναι χάλιας. Αυτός, όμως, που είναι χάλιας και τον κατέχει η αγωνία να αποδείξει πως δεν είναι χάλιας, όχι χάλιας κι αυτός, γίνεται ο ρεζίλης της αιωνιότητος. Αποφασίζουν απεργία κάποιοι, βεβαίως ενάντια στην κυβέρνηση, και οι κυβερνητικοί, μαζί με το κόμμα τους, συμμετέχουν στην… απεργία. Κάνουν, δηλαδή, κάτι που δεν θα έκαναν ποτέ οι γελοίοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Με τη συμφωνία της ευρωπαϊκής ένωσης αποφασίζει η κυβέρνηση να φτιάξει ''προαναχωρησιακό'' κέντρο προσφύγων στην Κω. Δεν το θέλουν με τίποτα στο νησί. Και ο Κώστας Ζουράρης συμβούλευσε τους κάτοικους: ''Ξεσηκωθείτε κατά της κυβέρνησης αν το προαναχωρησιακό κέντρο βλάπτει τα συμφέροντά σας''.

Φασίνες ή φούντο στα νερά της Κω;