ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ;

 

Ούτε να τον φτύσω αυτόν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Δεν χαλαλίζω ούτε τα σάλιο μου σε άτομο που τον θεωρώ τίποτα. Τον ξέρεις; Όχι, δεν τον ξέρω. Μου τα λέει όλα η φάτσα του, κακομοίρικη, πονεμένη.

Δεν χρειάζεται να τον γνωρίσω τον υπουργό οικονομικών. Είμαι φυσιογνωμιστής. Είναι ο τίποτας. Δεν μπορώ να τον βλέπω. Δεν μου γεμίζει το μάτι για υπουργός οικονομικών. Με υποβιβάζει, με μειώνει ως Έλληνα, όταν λυγούρικα, φουκαριάρικα στέκεται δίπλα στους Ευρωπαίους πολιτικούς.

Κι όμως! Αυτός ο Τσακαλώτος που κυκλοφορεί με το αγαπημένο του αξεσουάρ, το κασκώλ, θεωρείται ηγέτης. Αρχηγός της συνιστώσας των ‘’53’’ στο Σύριζα. Άλλο ανέκδοτο αυτό. Ότι κάποια νούμερα συριζαίοι το παίζουν δήθεν μούφα εσωκομματικά «αντιπολιτευόμενοι» στην συγκυβέρνηση με τον Καμμένο κι έχουν μπροστινό τον... Τσακαλώτο. Ο όποιος Τσακαλώτος το παίζει ψυχρός κι ανάποδος με τον Τσίπρα.

Κι είπε ο… ηγετικός Τσακαλώτος «Εγώ δεν είμαι Βαρουφάκης». Δηλαδή; Κακώς ο Τσίπρας είχε κάνει υπουργό τον ξυρισμένο. Καλώς τον αντικατέστησα. Να καταλάβει ο πρωθυπουργός ότι εγώ δεν παίζω σαν τον Βαρουφάκη.

Ποιός ασχολείται με τους μαλάκες για το... καλό των οποίων κάνουν τα παιχνίδια τους οι αντιβαρουφάκηδες. Οι τίποτες.

 

Διαβάστε ακόμα:
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΥΣ