Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ‘ΣΑΙ ΜΟΥΓΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Καλώς τον Σταύρακα. Να πω ότι ο συριζαίος μας έλειψε, είναι ψέμα. Ρε, τον φουκαρά τον Κοντονή, τον προβίβασαν υπουργικά, από υφυπουργός αθλητισμού σε υπουργό δικαιοσύνης, και του πήραν τη φραντζόλα από το στόμα. Τη φραντζόλα ολικής αλέσεως της λεζάντας.

Μάχες και κόντρες ατελείωτες έδωσε ο Κοντονής, ως υφυπουργός και κέρδισε δημοσιότητα μοναδική και αξιοζήλευτη. Δεν έχασε την ευκαιρία να... πολεμήσει με το στόμα το κατεστημένο.

Προχθές είδα... δήλωση και φώτο Κοντονή σε πολιτική εφημερίδα. Ο άνθρωπος πρέπει να χάρηκε μετά από μήνες νηστείας δημοσιογραφικής προβολής. Άλλο να μιλάει για τα προβλήματα στο χώρο της δικαιοσύνης, ποιός νοιάζεται, κι άλλο να... παρεμβαίνει για την διαιτησία και την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα.

Τι, όμως, συνέβη και επανεμφανίστηκε Κοντονής; Αυτό που δήλωσε δεν δικαιολογείται με τίποτα να γίνει πρωτοσέλιδο. Γιατί, λοιπόν, του έκαναν το χατήρι να τον «φτιάξουν»; Βάλε ό,τι θες στο μυαλό σου.

Για την... Ιστορία να αναφέρω την... νερόβραστη δήλωση του υπουργού δικαιοσύνης Κοντονή που έγινε πρωτοσέλιδη: ''Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές απ’ όλους. Και θα εφαρμόζονται απολύτως, είτε συμφωνούμε, είτε όχι''.

Ως εφημερίδα μια τέτοια δήλωση την πετάς στα σκουπίδια. Το πολύ να την περάσεις στα ψιλά, σε αριστερή εσωτερική σελίδα. Την βάζεις πρωτοσέλιδη μόνον αν ο υπουργός πει: «Οι αποφάσεις των δικαστηρίων ΔΕΝ είναι σεβαστές κ.λ.π. κ.λ.π.»


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΙ... ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ