ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΠΙΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Φοβερά πράγματα. Επιθεωρησιακά. Εντελώς! Δεν είναι απλά αριστερός ο Αλέξης Τσίπρας. Να ληφθεί υπ’ όψιν ότι υπάρχει μέτρο αριστεροσύνης στον κόμμα, στον σύριζα. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ίσοι. Όχι! Πίνεις καφέ στην κούπα, όμως δεν είναι ίδια η γεύση. Ανάλογα.

Έτσι και με τους αριστερούς του σύριζα. Άλλος είναι ολίγον αριστερός, άλλος γλυκύς βραστός αριστερός, άλλος σκέτος, βαρυ γλυκός, άλλος πολύ αριστερός, άλλος πάρα πολύ αριστερός. Ο Τσίπρας για παράδειγμα είναι ο πιο αριστερός απ’ όλους. Ποιός το λέει αυτό;

Ο ίδιος ο Τσίπρας. Μόνον δεν είπε ότι είναι τόσο αριστερός όσο ο Μπελογιάννης.Είπε, όμως, ότι είναι ο πιο αριστερός από τους εν ζωή.

Εν όψει της ψήφισης στη Βουλή των νέων μέτρων, μείωση αφορολόγητου, μείωση συντάξεων, πώληση μονάδων της ΔΕΗ, και την κουβέντα του υπουργού Σκουρλέτη για «κανιβαλισμό» της ΔΕΗ, από το Μέγαρο Μαξίμου σε... απάντηση πέρασε σε δύο εφημερίδες η... «αποκάλυψη».

«Κανείς δεν είναι περισσότερο ευαίσθητος ή περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό». Φαβορί για βραβείο Λένιν ο Αλέξης θα ήταν σε εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.


Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ