ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

Ένας ακόμα βουλευτής την κοπάνησε από το Ποτάμι. Αυτό πια δεν είναι κόμμα, είναι μια φυλακή κι όσοι ακόμα βρίσκονται μέσα ψάχνονται να δραπετεύσουν. Όπου φύγει, φύγει. Να γλυτώσουν την καταστροφή.

Αυτό είναι το έργο που παίζεται στο Ποτάμι, κι άσε τον αρχηγό Σταύρο Θεοδωράκη να μιλάει για αποστασία, προδοσία, ατιμία, δωροδοκία κι άλλα τέτοια φαιδρά. Ότι, δηλαδή, υπάρχουν ιδέες, αξίες, αρχές, όλες αυτές οι μπούρδες τις οποίες ξεχνούν όσοι φεύγουν από το Ποτάμι για να βολευτούν κάπου αλλού. Σ’ ένα άλλο κόμμα με αρχές, ελπίδες, δεσμεύσεις, υποσχέσεις για τον λαό και του κώλου τα ενιάμερα.

Ο ειδικός εξετάζει το κτήριο και λέει ότι δεν είναι αντισεισμικό και θα πέσει ολόκληρο στο επόμενο κούνημα πάνω από 3,5 ρίχτερ. Τι κάνεις; Σα να σε κυνηγάνε τρέχεις για αλλού. Έτσι εξηγήθηκε και ο ένας ακόμα βουλευτής που βγήκε με το Ποτάμι και ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί, ακόμα κι αν το κόμμα γίνει θάλασσα ωκεανού. Σιγά που θα αναφέρω και το όνομά του άπιστου στα οράματα του Ποταμιού.

Μιλάνε τα γκάλοπ. Το ‘χει πάρει η κατρακύλα το Ποτάμι. Ο λόγος είναι αυτός, μόνον αυτός, που στο φινάλε στο κόμμα θα μείνει ο αρχηγός κι ένας ακόμα που θα τον κάνει υπαρχηγό του. Ο δε αρχηγός για να σωθεί κι αυτός από τον επερχόμενο σεισμό συζητάει να τακιμιάσει με Φλωρίδηδες και Ραγκούσηδες.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ PLAY-OFFS Ο ΣΥΡΙΖΑΣ