ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ

 

Την αντιπολίτευση τους δεν μπορείς να πεις, την κάνουν στον Τσίπρα οι σύντροφοι βουλευτές του Σύριζα. Όπως ο της Ηλείας Μπαλαούρας Μάκης, που υποστηρίζει ότι το «Άγιο Φώς» είναι κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και είναι απαράδεκτο να το διατηρούμε.

Εντάξει, δεν κάνει αντιπολίτευση στον μνημονιακό πρωθυπουργό του, όμως κρατάει απόσταση απ’ αυτόν που έχει πλέον ανοικτά κολλητηλήκια με το παπαδαριό. Μέχρι και στα Ιεροσόλυμα έφθασε η χάρη του προέδρου του Σύριζα.

Μη ξεπεράσουμε την άλλη ανοησία του «αριστερού» βουλευτή Μπαλαούρα Μάκη. Τι εννοεί όταν αναφέρεται στην «παγανιστική» περίοδο; Κατ’ αρχήν τη διαχωρίζει από την εποχή που άρχισε να επικυριαρχεί ο χριστιανισμός. Λάθος. Ο παγανισμός αναπτύχθηκε και επισημάνθηκε και χαρακτηρίστηκε τέτοιος επί χριστιανισμού.

Παρακάτω. Είναι η απόλυτη «αριστερή» αφέλεια να εννοεί, να υπονοεί κάποιος ότι σήμερα δεν παίζει παγανισμός. Πολύ περισσότερο παίζει σήμερα.

Παρακάτω. Όταν στην ερώτηση του στην Βουλή μιλάει για «παγανιστική» περίοδο ο Μπαλαούρας Μάκης, ότι το Άγιο Φως είναι «κατάλοιπο», «οπισθοδρομικό έθιμο», τότε στην πραγματικότητα δεν κρατάει απόσταση από τον χριστιανισμό. Αθωώνει τον Χριστιανισμό που καταδικάζει τον παγανισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ