ΤΕΛΙΚΑ, ΣΟΦΙΑ ΛΑΟΥ Η ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ ή η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, μήπως δεν θα συμφωνούσε η Ελλάδα στις απαιτήσεις των δανειστών; Εκατό τα εκατό, ναι. Και τρίτο μνημόνιο θα υπόγραφε, όπως ο Τσίπρας, η ΝΔ με Σαμαρά η Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη, και δεν θα έλεγε «όχι» σ’ ένα τέταρτο, όπως αν χρειαστεί θα υπογράψει ο Τσίπρας.

Κι όλα ήρεμα είναι στην Ελλάδα. Νέα μέτρα, νέα κωλοδάκτυλα με στόχο να παίρνει περισσότερα λεφτά το κράτος από τον κόσμο, χωρίς σοβαρές αντικυβερνητικές εκδηλώσεις λόγω... Τσίπρα. Έτσι είναι. Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο δισεκατομμύριο να μη ξεσηκωνόταν ο κοσμάκης, με τα μέτρα της κυβέρνησης συριζα, αν ήταν ακόμα η ΝΔ. Κώλος μουνί γαρύφαλλα θα ήταν η δουλειά με «δεξιά» κυβέρνηση με την πιο σκληρή φοροεπιδρομή όπως της «αριστερής» κυβέρνησης.

Συμπέρασμα. Για μια φορά ακόμα ιστορικά επιβεβαιώθηκε η σοφία του ελληνικού λαού, με την προτίμηση του δύο φορές να εκλέξει πρώτο κόμμα τον Σύριζα. Για σκέψου! Να ξανάβγαινε η ΝΔ κι όχι ο Τσίπρας. Το βάζεις στο μυαλό σου; Ο λαός θα υποχρεωνόταν να κάνει μπουρδέλο την Ελλάδα. Να τα κάψει όλα. Να μην αφήσει τίποτα όρθιο.

Για να αποφύγει, λοιπόν, μια τέτοια περιπέτεια, ο σοφός ελληνικός λαός, στο φινάλε βαριέται τις λαϊκές επαναστάσεις, πράγματα ξεπερασμένα, ψήφισε σύριζα. Κι έτσι έχει τη δικαιολογία ότι στην κυβέρνηση είναι μια αριστερή, μια λαϊκιά κυβέρνηση.


Διαβάστε ακόμα:


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 36 ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ