ΣΑ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

 

Τον κοπανάνε αυτοί τις αντιπολίτευσης τοΝ Τσίπρα, επειδή δεν έχει σταματήσει να δουλεύει τη βιομηχανία διορισμών. Στεγνό από φράγκα το δημόσιο, με τα καλάσνικωφ ο σύριζας αρπάζει τους φόρους, όμως ο Τσίπρας ό,τι μπορεί κάνει για να βολέψει κόσμο.

Έτσι για πλάκα η κυβέρνηση προσλαμβάνει 2 – 3 χιλιάδες αρχαιολόγους τους οποίους θα μισθοδοτεί η... ΔΕΗ. Προβληματική εταιρεία η κρατική ηλεκτρική, για να επιβιώσει φορτώνει τους λογαριασμούς ρεύματος στους μαλάκες καταναλωτές και οι συριζαίοι, ατα παπάρια τους, φτιάχνουν τη μαγιά τους.

Μαγιά λέω, όχι μάγια, την αρχαία φυλή των ινδιάνων. Μαγεία του σύριζα, κόλπο του σύριζα είναι οι περίεργοι διορισμοί. Με συμβάσεις. Ας έρθει μετά ο Μητσοτάκης να τους απολύσει. Να μην τους ανανεώσει τη σύμβαση «εργασίας». Αυτό που λέμε. Ο Τσίπρας φτάχνει τη μαγιά του. Την εκλογική του πελατεία.

Μια ζωή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διόριζαν κόσμο στο δημόσιο. Αυτή είναι η πολιτική προσφορά των δύο συστημικών κομματικών παρατάξεων από το 1821. Ε, το ίδιο κάνει και ο Τσίπρας.

Και αναρωτιώνται οι αφελείς, γι’ αυτό ήρθε η πρώτη φορά αριστερά; Έτσι πολεμάει το παλιό ο σύριζας που εκπροσωπεί το νέο, το άφθαρτο, το όχι παλαιοκομματικό; Μα, βρε κοπάνια, δεν έχετε πάρει πρέφα ότι και ο Τσίπρας είναι μια από τα ίδια; Εντελώς! Μόνο που δεν είναι σκέτος παλαιοκομματικός, είναι νεοπαλαιοκομματικός. Με κρατική ζύμη φτιάχνει το καλό ψωμί που θα τρώνε αύριο τα βουλευτάκια του σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ...