ΕΡΩΤΕΣ, ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 

Από το ποτάμι του Θεοδωράκη η κυρία Κατερίνα Μάρκου την έκανε στη ΝΔ του Μητσοτάκη. Από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την εμπλοκή της με την πολιτική το κορίτσι από τον Λαγκαδά και βγήκε βουλευτίνα στη Θεσσαλονίκη με την πρώην Δημάρ του Φώτη Κούβελη. Στο αριστερό κόμμα ερωτεύθηκε τον σύντροφο βουλευτή Οικονόμου, επίσης προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, με συνέπεια και οι δύο τους να διαλύσουν το γάμο τους και να πάρουν διαζύγιο.

Στο κόμμα, για να το δούμε το έργο ακαδημαϊκά, μπαίνει ο άλλος με κίνητρο ιδεολογικό, αλλά του βγαίνει και το ερωτικό, το σεξουαλικό. Ατελείωτα τα ζευγαρώματα στις κομματικές νεολαίες, στις φοιτητικές παρατάξεις. Ο αγώνες, αγώνες για μια καλύτερη ζωή, αλλά και οι ορμές της σάρκας, ορμές που έχουν ανάγκη να εκτονωθούν.

Μια ακόμα μεταγραφή στην κομματική ζωή του τόπου. Η 40χρονη κυρία Κατερίνα Μάρκου, βουλευτίνα από το 2012 της Δημάρ, έφυγε από τον Κουβέλη για να πάει στο Ποτάμι του Θεοδωράκη, το 2014. Και από ποταμίσια βουλευτίνα από το 2015 γίνεται νεοδημοκράτισσα.

Όπως οι ποδοσφαιριστές έτσι και οι επαγγελματίες πολιτικοί κυττάνε το καλύτερο για το μέλλον τους. Σε ποια ομάδα τους συμφέρει καλύτερα να υπογράψουν συμβόλαιο. Η συγκεκριμένη κυρία Μάρκου είχε ενταχθεί στο «κίνημα» του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου που είχεχε διαγραφτεί από το ΠΑΣΟΚ και, τελικά, εντάχθηκε στη Δημάρ.

Εκεί, στο κόμμα του Κουβέλη, η Μάρκου γνωρίστηκε και αισθηματικά με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Θανάση Οικονόμου, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΡΑΜΠΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ