ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΑΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ... ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ

 

Μας έχει στη ξεφτύλα ο Άκης. Ο αρχιμιζαδόρος. Και πρώτα απ' όλους τους μνημονιακούς υπουργούς του αντιμνημονιακού σύριζα. Κυρίως τον ασυμβίβαστο και συνεπή στις αρχές του Τσίπρα, απόδειξη ότι δεν κρεμάει γραβάτα στο λαιμό, άρα διαφέρει από τους προηγούμενους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Ο προκλητικός και αδιόρθωτος είναι ο . Ο μόλις αποφυλακισθείς με κάργα αντιστασιακή αλά σύριζα στάση, ακτιβιστή τύπου Εξαρχειώτη.

Αγοράζει κάποιος π.χ. διαμέρισμα στην κόρη του. Αμάξι για τον γιο του. Θα πληρώσει φόρο δωρεάς 10% στην τρόικα. Αν το δώρο είναι με δηλωμένα φράγκα του παπού, τότε ο φόρος διπλασιάζεται, στο 20%.Δωρεά από μακρυνό συγγενή ή ξένο οι ''θεσμοί'' με την υπογραφή του αγραβάτωτου θέλουν 40% διόδια.

Για να αποφυλακιστεί ο καπετάν μιζαδόρος, ποιός του χάρισε, δάνεισε 200 χιλιάρικα. Δεν... αποκαλύπτει το όνομα του... φιλάνθρωπου ο Άκης, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Τσίπρα να ζητήσει από τον πρώην συνάδελφό του τις 80.000 ευρώ φόρο.

Γιατί ο Άκης δεν λέει το όνομα αυτουνού που του περίσσευε μία διακοσαρού. Είναι λαθρέμπορας όπλων. Κάποιος που έκρυβε στην καβάτζα μαύρο χρήμα από τα εξοπλιστικά. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφτιαξε τη βίλα στην Εκάλη με... δάνειο από τους συντρόφους του, Λιβάνη, Παπούλια και σία. Παραμύθι. Ότι τσοντάρησαν 5 -6 από 20 εκ. δρχ. Παραμύθι. Ο κολλητός Σαουδάραβας έμπορος όπλων Αντνάν Κασόγκι έδωσε το πακέτο για τη φωλιά του εραστή με την κυρία Δήμητρα Λιάνη. Επειδή και ο Κασόγκι, όπως ο Άκης, πίστευαν ότι ο Αντρέας θα κάνει σοσιαλισμό.

Οι Δραγασάκηδες, αυτοί οι περίεργοι της φυλής του σύριζα, γιατί κάνουν το κορόιδο και ανέχονται να τους δείχνει τη... γραβάτα του ο Άκης. Μία είναι η εξήγηση. Δεν είναι καθαροί.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΙΔΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!