ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ποτέ δεν θα βγει ο λογαριασμός. Πόσο κόστισε στο δημόσιο ο «αγώνας» που έκανε η κυβέρνηση, από τον Ιανουάριο του 2015, που πρωτοεκλέχτηκε ο σύριζας, ενάντια στα φαινόμενα βίας στα γήπεδο. Από πού να αρχίσεις να μετράς; Νόμοι, τροπολογίες, συσκέψεις, συνεντεύξεις, καταγγελίες, ποινές σε ΠΑΕ. Επαφές με FIFA και UEFA, ένα ατέλειωτο νταβαντούρι επειδή, λέει, η πρώτη φορά αριστερά είναι… αποφασισμένη, είναι ασυμβίβαστη, έχει αρχές και όρχεις, αξίες και θέσεις, και δεν γουστάρει τη διαφθορά, την αδιαφάνεια, τη διαπλοκή κι όποιον έχει σειρά για μπάνια.

Και που είμαστε; Εκεί που ήμασταν. Πάντα. Στο τελικό του κυπέλου Ελλάδος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έγινε στο Βόλο. Και στο μπαράζ Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Εδώ είμαστε. Στη μόνιμη στάση «ΑΙΣΧΟΣ» και της αριστερής πορείας.

Πιάσε και τη λεπτομέρεια – χρυσάφι. Τη λεπτομέρεια - φως που τα λέει όλα. Ουδείς καραγκιόζης από το Σύριζα βγήκε να πει κάτι για τα όργια στη Λεωφόρο, στο παιχνίδι που διακόπηκε. Ούτε κουβέντα. Τι να πουν; Ότι δεν… ανεχόμαστε έκτροπα στα γήπεδα.

Και που ‘σαι! Δεν πρόκειται για αποτυχία της πρώτης φοράς αριστερά. Αυτό το λες αν πράγματι οι άνθρωποι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στη ρίζα το κακό. Αυτοί οι κύριοι από τη μια ήταν σε παρασκηνιακό στυλ συνομιλητές με τους μεγάλους του ποδοσφαίρου και από την άλλη… καταπέλτες εναντίον όλων με το… στόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ