ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΝ ΔΟΛ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Ο Μαρινάκης δεν είναι με τον Τσίπρα. Απεναντίας, είναι με τον Μητσοτάκη. Επειδή πέφτει πολύ ανάλυση, για το πώς έχει ανακατευτεί η τράπουλα, μετά την εξαγορά του ΔΟΛ από τον εφοπλιστή, ας δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Με βάση γεγονότα, συγκεκριμένες πληροφορίες κι όχι υποθετικές προσεγγίσεις.

Τι θα πει ο Μαρινάκης δεν είναι κυβερνητικός, ενώ είναι ο... Ιβάν Σαββίδης. Ο Βαρδινογιάνης παίζει έτσι, ο Μελισσανίδης αλλοιώς, ο Αλαφούζος αντίθετος, ο Κόκκαλης φιλικά με το Μαξίμου. Δεν υπάρχουν αυτά. Ο καθένας παίζει για πάρτη του. Το ίδιο και ο Τσίπρας. Για πάρτη του.

Η αλήθεια είναι ότι ένα φεγγάρι ο Μαρινάκης άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με το κλάμπ Τσίπρα. Για πάρτη του. Η πλευρά Τσίπρα, όμως, κάποια στιγμή εκτίμησε ότι πολιτικά δεν συμφέρει ως «συμπαίκτης» ο Μαρινάκης, παρ’ ό,τι ο χοντρός έχει έντονη διάθεση να σπρώξει πακέτα στη στεριά. Αντί να παραγγέλνει νέα παπόρια, να επενδύσει στα μήντια. Για ποιό λόγο;
Στόχος του Μαρινάκη να βελτιωθεί το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Όπως η εμπλοκή του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό συνέβαλε στην άνοδο του ποδοσφαίρου και στη μείωση των φαινομένων βίας στα γήπεδα. Εδώ γελάμε.

Βολεύει τον Τσίπρα που ο αντικυβερνητικός ΔΟΛ έπεσε στα χέρια του Μαρινάκη. Επειδή ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι «σημαδεμένο χαρτί». Από οικογενειακό τζάκι της δεξιάς, και με στενές και πολυετείς σχέσεις με το Μητσοτακέϊκο. Αρα;

Ο αποτυχημένος Τσίπρας, η πιο καραμπινάτη πατάτα της πολιτικής της μεταπολεμικής Ελλάδος, θα έχει άλλοθι με τον παραδοσιακό αντιδεξιό ΔΟΛ στην ιδιοκτησία Μαρινάκη. «Με πολεμάνε. Με υπονομεύουν. Σόιμπλε και αντιπολίτευση με κυκλωτικές κινήσεις θέλουν να ανατρέψουν την πρώτη φορά αριστερά». Αυτές τις παπαρδέλες θα λέει ο πρωθυπουργός με αφεντικό του ΔΟΛ τον Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΤΡΑΜΠ