ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ

 

Κίνηση του ωραιοπαθούς Βασιλειάδη, που παριστάνει τον αριστερό υπουργό αθλητισμού, παραμονές του πέμπτου αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟ στο μπάσκετ. Για να πέσουν, λέει, οι τόνοι και να μη συμβούν αυτά που συνέβησαν στο ΣΕΦ.

Και γαμώ την αριστερή φουλ πανσιόν πολιτικοποιημένη υπουργική κίνηση του αριστερού μορφονιού. Με το κύρος του σοφιστικέ γυαλικού του να κατευνάσει τα πνεύματα. Ούτε μητροπολίτης να ήτανε.

Ντροπή να μην έχει παραιτηθεί ακόμα ο γενειοφόρος υπουργός. Πλάκα κάνουμε, ρε; Τι θα πει υπουργός, αν παίζει το ρόλο του κομπάρσου. Κι αν θέλει να βγει στη σέντρα, να πάρει το ρόλο του πρωταγωνιστή, να τον γράφουν όλοι κανονικά. Μόνο να… καταδικάζει τα έκτροπα στα γήπεδα είναι; Να απειλεί όπως ο προηγούμενος περίεργος. Αυτά τα κάνει και κάποιος που δεν πληρώνεται από το δημόσιο. Και κάποιος από τον οποίο δεν περιμένεις παραγωγή πολιτικού έργου.

Απέτυχε ο Βασιλειάδης. Τα ίδια και χειρότερα στο ΣΕΦ απ’ αυτά που έγιναν στον τελικό του ποδοσφαίρου, στο Βόλο. Ποιος είναι ο λόγος να παραμένει ακόμα υπουργός; Ένας λόγος υπάρχει μονάχα. Να πάρει πρέφα και το τελευταίο ζαρτό ότι κι αυτοί οι αριστεροί με το στόμα δεν είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους. Ότι κι αυτοί είναι γεννήματα και αιχμάλωτοι κοινωνίας παρακμής.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΡΕ!