ΣΗΚΩΤΟ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

 

Αυτό το ύποπτο story της σχέσης του Ντόναλντ Τραμπ με τον Πούτιν δεν είναι για τα κουτσομπολίΣτικα περιοδικά. Μπλεγμένες είναι στην υπόθεση οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και ηδη έχει αναλάβει να βγάλει το φίδι από την τρύπα ειδικός ανακριτής, ο οποίος έχει γίνει εφιάλτης στον (για πόσο ακόμα;) πλανητάρχη.

Έχει βρωμίσει στην Αμερική ότι ο Τραμπ έγινει τσιράκι του Πούτιν. Ότι ο Ρώσος πρόεδρος έτσι κι’ αλλοιώς παρενέβη προκειμένου να επηρεάσει υπέρ του βαψομαλλιά τις εκλογές τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο πρώην επικεφαλής του FBI «κάτι» κατέθεσε και ο Τραμπ επιτόπου τον σούταρε. Ακόμα έγινε γνωστό ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε ώστε η δικαιοσύνη να μην πλησιάσει, να μην ανακρίνει κορυφαίο κομματικό στέλεχος του περιβάλλοντός του.

Είναι απίθανο να κουκουλωθεί αυτή η καυτή υπόθεση. Άρα, ο Τραμπ απειλείται πολύ σοβαρά να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω, αλλά και να αποπεμφθεί από το Λευκό Οίκο. Εάν βεβαίως αποδειχθούν οι δύο κατηγορίες. Ότι για να εκλεγεί έκανε νταραβέρι με τον Πούτιν. Και ότι παρακώλυσε τη δικαιοσύνη.


Διαβάστε ακόμα:

«ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ» ΛΕΣΒΙΑ Η ΝΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ!