ΤΑ ΝΕΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ, ΝΤΟΡΑΚΙΑ

 

Παντρεύηκαν ο κύριος Κώστας Μπακογιάννης, γιος της Ντόρας, και η κυρία Αναστασία, γνωστή ως Σία, Κοσιώνη, η οποία για δέκα χρόνια ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σκάι. Μας ενδιαφέρει αυτός ο γάμος; Βεβαίως! Επί της ουσίας είναι μια παντριά που δεν αντιμετωπίζεται ως κοσμικό γεγονός, ως ένα event που προσφέρεται για κουτσομπολιό.

Πολιτικό ενδιαφέρον έχει ο νέος γάμος του 40χρονου εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την επίσης ξαναπαντρεμένη 37χρονη δημοσιογράφο. Το παιδί τους, κορίτσι θα ‘ναι, αγόρι, άσχετο αυτό, το πιθανότερο να μας προκύψει μια πολιτική προσωπικότητα. Ένα ακόμα ντοράκι, ένα ακόμα μητσοτάκι.

Αν δεν ήταν κόρη του Μητσοτάκη η Ντόρα θα γινόταν ποτέ υπουργός και παρ’ ολίγο αρχηγός της ΝΔ; Μάλλον, όχι. Το ίδιο ισχύει και για το Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχει σειρά να γίνει πρωθυπουργός.

Ο γαμπρός του περασμένου Σαββάτου, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο νέος σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, ο προηγούμενος ήταν ο αθλητικός συντάκτης Μιχάλης Λιάνης, το 2010 βγήκε δήμαρχος Καρπενησίου. Της γεννέτειρας του πατέρα του. Λόγω ονόματος, του δολοφονηθέντος από την 17Ν Παύλου Μπακογιάννη, ο υιός εξελέγη με τη μια, από τον πρώτο γύρο με 54%! Και μετά από τέσσερα χρονιά, το 2014 βγήκε και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Λόγω του θείου του Κούλη έσβησαν οι βλέψεις του Κώστα Μπακογιάννη για την πρωθυπουργία. Ελπίδες θα έχει από το μητσοτακέικο ο γιος, ή κόρη της Σίας Κοσιώνη. Γι’ αυτό σου λέω ότι ο γάμος είναι… εθνικής σημασίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΧΟΛΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ