ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

 

Στο κυβερνητικό μέγαρο ο Τσίπρας υποδέχτηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης κάτω των 20 χρόνων στο μπάσκετ. Να τους δώσει συγχαρητήρια για την επιτυχία τους. Η πρώτη θέση θεωρείται θρίαμβος της Ελλάδος.

Φοβερό! Ο αποτυχημένος έχει μούτρα να τιμάει τους επιτυχημένους. Ο ίδιος ο κυβερνήτης της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας αναγνώρισε μόλις προχθές σε ξένη εφημερίδα ότι έχει κάνει πολλά λάθη, ότι δεν επέλεξε τους κατάλληλους συνεργάτες, ότι δεν περίμενε να τα βρει τόσο σκούρα.

Φοβερό και προκλητικό! Για σκέψου ο Παπαθεοδώρου, ο προπονητής της εθνικής U20, να κατέβαζε ομάδα στο ευρωπαϊκό με λάθος επιλογές παικτών, χωρίς να γνωρίζει αντιπάλους και με προετοιμασία πρόχειρη και όπως κάτσει. Αλά ο Σύριζα, δηλαδή.

Κι όμως! Λες και είναι πετυχημένος κι αυτός, ο πρωθυπουργός με τον αέρα του πολιτικού που τα κατάφερε εντός και εκτός έδρας, άνετος και περιχαρής, φωτογραφήθηκε στο Μαξίμου με του λεβέντες μπασκετμπωλίστες. Σα να είχε δίπλα του ο αρχιπαικταράς Τσίπρας τίποτα Κατρούγκαλους και Σκουρλέτηδες, Πολάκηδες και Παππάδες, παικταράδες και αυτοί, όπως και οι νέοι της εθνικής μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμα:

ΨΕΜΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ!