Ο ΣΥΝΕΠΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!

 

Οι αεκτζήδες τα έχουν με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας. Δικαιολογημένα. Επειδή έκανε τα πάντα για να μη γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Επειδή εμπόδιζε την επιστροφή της ομάδας στον τόπο γέννησης της.

Έχασε την μάχη ο κύριος Βασιλόπουλος. Δεν γινόταν διαφορετικά. Ο αντίπαλος είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η έκβαση της αναμέτρησης δημάρχου - τίγρη ήταν προδιαγεγραμμένη. Έπαιζε μόνο ο χρόνος, το πότε θα ξεκινήσει το έργο της Άγιας Σοφιάς, που για τους αεκτζήδες είναι υπόθεση ύπαρξης, επιβίωσης και αναγέννησης.

Αφήνω τους αεκτζήδες, στούς οποίους αναγνωρίζω τον καϋμό τους να αποκτήσουν γήπεδο νέο και σύγχρονο, για να μην πω ότι θα είναι το καλύτερο της Ευρώπης στα κυβικά του. Στέκομαι στον συριζαίο δήμαρχο της Φιλαδέλφειας. Μπράβο σε τούτον τον αληθινά σωστό δημόσιο άνδρα!

Συγχαρητήρια στον σύντροφο Βασιλόπουλο διότι έδειξε συνέπεια στην «κόντρα» του με την ΑΕΚ. Δεν έκανε κωλοτούμπα. Δεν έλεγε άλλα, κι άλλα έκανε. Μέχρι το τέλος ο δήμαρχος κράτησε την ΙΔΙΑ πολιτική στάση. Παρ’ ό,τι γνώριζε ότι ξεκίνησε ένα χαμένο από χέρι αγώνα, όταν απέναντι του είχε τον Μελισσανίδη.

Και δεν το βάζει κάτω ο δήμαρχος! Θα προσβάλει στη δικαιοσύνη την απόφαση έκδοσης οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου. Ακόμα κι’ αν διαφωνεί κάποιος μαζί του, είναι παράλειψη να μην επισημάνει αυτό που τόσο έχουμε ανάγκη. Τη συνέπεια των πολιτικών.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ