Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ

 

Είσαι υπουργός στρατιωτικών και χοντροκονομάς από μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας. Φοβερό, ε; Να αγοράζεις φρεγάτες και κανόνια, τανκ και καταδιωκτικά αεροπλάνα για τον εθνικό στρατό και να τσεπώνεις από «προμήθειες» του κόσμου τα εκατομμύρια.

Τα πακέτα, όμως, δεν τα ακουμπάς! Δεν τα καταθέτεις στην τράπεζα με το όνομα σου. Αφού είσαι υπουργός, ο Αθανάσιος - Απόστολος η Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Νο1 για δεκαετίες πλαϊνός του Ανδρέα Παπανδρέου. «Από πού προέρχονται τα χρήματα;...» θα σε ρωτήσει η τράπεζα.

Ο Άκης έστησε κανονική εγκληματική οργάνωση για να προστατεύει τις αρπαχτές του και για να διακινεί το μαύρο χρήμα, με πρώτο βιολί τον επί σειρά ετών συνεργό του, τον ξάδελφό του Ζήγρα. Ο οποίος εμφανιζόταν στις ελβετικές τράπεζες ως ιδιοκτήτης μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα και την Γερμανία, και με περιουσία εκ. δολαρίων στις ΗΠΑ.

Άκης και Ζήγρας σκοτώθηκαν. Βγάλανε τα μάτια τους. Ο υπουργός συνεχίζει να σαλιαρίζει ότι είναι αθώος, ότι τον πολέμησαν… πολιτικά για να τον εξοντώσουν, ο δε ξάδελφος αφού τα ξέρασε όλα, έδειξε μεταμέλεια.

Μέχρι την πρώην σύζυγο του Γκουντρούν «δωροδόκησε» ο Άκης για να συμφωνήσει η Γερμανίδα να του δώσει διαζύγιο. Το πακέτο που προερχόταν από τις μίζες επεστράφη στο δημόσιο από την πρώην σύζυγο. Το δημόσιο κατάσχεσε τα λεφτά από τις μίζες που έδωσε ο Άκης στην σύζυγό του κυρία Βίκυ Σταμάτη, άλλη αθώα αυτή.

Με δύο αποφάσεις της ελβετικής δικαιοσύνης αποδεικνύεται ότι ο Άκης άρπαξε 80 εκ. δολάρια από τις αγορές εξοπλιστικών, ο δε δικηγόρος του Ζήγρα μιλάει για «εγκληματική οργάνωση» που έχει στήσει το Νο2 του ιστορικού ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ