ΓΚΑΛΟΠ ΣΚΑΙ ΓΙΑ… ΑΛΑΦΟΥΖΟ

 

Προβάδισμα, λέει, της ΝΔ κατά 13 μονάδες από τον Σύριζα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό της τηλεόρασης του σκάϊ.

Πουλάει το γκάλοπ. Όπως ένα σήριαλ, ένα talk-show. Κάνει την παραγγελιά στο αξιόπιστο γραφείο κοινωνικής ερευνών το κανάλι, η εφημερίδα και πλασάρει το «προϊόν». Την «είδηση». Ότι η ΝΔ αύξησε, μείωσε τη διαφορά της από την κυβέρνηση.

Είμαστε στον αιώνα των δημοσκοπήσεων, των σφυγμομετρήσεων. Μας παίρνουν την πίεση. Κι αν χρειαστεί κάποιες σταγόνες αίμα, κάποια δράμια κάτουρο, για να μας εξετάσουν. Που βρισκόμαστε από πλευρά υγείας.

Ο ιδιοκτήτης του σκάϊ και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ζητήσει να γίνει γκάλοπ και για πάρτη του. Να ερωτηθούν οι οπαδοί της ομάδας. Ποια είναι η γνώμη τους για το φευγιό του Αλαφούζου. Συμφωνούν, διαφωνούν. Τον δικαιολογούν που εγκατέλειψε, τον κατηγορούν. Του εύχονται να ξαναγυρίσει, να πάει στο αγύριστο. Τι;

Ένα τέτοιο γκάλοπ παρουσιάζει ενδιαφέρον. Θα «πουλήσει». Να το πάρουν οι δημοσιογράφοι, αυτοί που κάνουν εκπομπές στο σκάϊ και να το αναλύσουν. Θα κερδίσουν τηλεθέαση.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ Ο ΧΙΟΣ