ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

 

Είσαι εκτός κόλπου αν στέκεσαι στο τι λέει ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος είναι ατέλειωτος, και η Ελλάδα δεν γλυτώνει με τίποτα απ’ αυτόν. Είναι δυνατόν να βγει από το παιχνίδι, να πάει σπίτι του ο Αλέξης Κούγιας και να ασχολείται με τα καρδερίνια του και τη μεγάλη γλάστρα με το βασιλικό στο σπίτι του; Δεν γίνονται αυτά.

Κούγιας είναι αυτός, Βαρουφάκης είναι αυτός, κι όχι τζάμπα παίκτης. Πάντα κάτι έχει να πει, μία αποκάλυψη, μία άποψη που θα προκαλέσει. Αφήνουμε, όμως, τον Αλέξη Κούγια του ποδοσφαίρου κι ερχόμαστε στον Γιάννη Βαρουφάκη, την Αποκάλυψη Τώρα στο απόλυτο ξεβράκωμα της απάτης Σύριζα.

Αυτός μας ενδιαφέρει. Ο Σύριζα, όχι ο Βαρουφάκης που ξεσκεπάζει τον τυχοδιωκτισμό των συριζαίων.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παρέδωσαν τη χώρα στους δράκους του μνημονίου αφού τα δύο αυτά κόμματα κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα. Κι έρχεται να επουλώσει τις πληγές ο κομπογιανίτης σύριζας ο οποίος εμφανίστηκε ως ιατρός. Το κόμμα με αρχές. Με αξίες. Με ιδέες. Με πρόγραμμα. Όλα αυτά τα έκανε πουτάνα ο Βαρουφάκης, που αύριο Δευτέρα παρουσιάζει στην Αθήνα το μπέστ σέλερ στην Αγγλία βιβλίο του «Adults In The Room» (Adult σημαίνει ενήλικος ως ουσιαστικό και πορνογραφικός ως επίθετο).

Τι λέει ο Βαρουφάκης από τότε που παραιτήθηκε από υπουργός οικονομικών του Σύριζα; Είπαμε. Αδιάφορο τι υποστηρίζει κι αν είναι αλήθεια όσα λέει. Σημασία έχει ότι ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση και δεν ήξερε ούτε τι έκανε, ούτε τι ήθελε, ενώ αυτοακυρωνόταν διαρκώς. Ένα καφενείο, ένα κλάμπ αποτυχημένων ήταν ο Σύριζα κι έχει ήδη εξελιχθεί σ’ ένα ΠΑΣΟΚ, σε μία ΝΔ της… καλής εποχής. Και παραμένει στην εξουσία με μοναδική αγωνία να είναι όσο γίνεται πιο ισχυρός όταν έρθει η στιγμή να περάσει στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμα:

''ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ'' Η ΕΡΤ