Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 

Άσε να λένε μερικοί - μερικοί για τον Άδωνη Γεωργιάδη. Επόμενο είναι να μην τους είναι συμπαθής. Περίεργο, άλλωστε, θα ήταν να είχε μονάχα θαυμαστές ένας παίκτης τόσο δραστήριος. Μέσα σ’ όλα. Που τον βρίσκουν μπροστά τους κι εκεί που δεν τον περιμένουν.

Παίζει μπάλα ο Γεωργιάδης. Δεν κάθεται στην άκρη, όπως άλλοι της ΝΔ. Και πώς να βγούν μπροστά, να παίξουν πρώτη γραμμή κρούσης τα παικτάκια. Ο βιβλιοπώλης κάνει παιχνίδι επί 24ωρου βάσης. Κάθε μέρα. Μην του ξεφύγει κάτι.

Ποια είναι η κουβέντα; Ο Σύριζα ενεργεί ως κατεστημένο. Άσε τι λένε τα γκάλοπ, που τον φέρνουν δεύτερο. Ότι χάνει τις εκλογές, όποτε γίνουν. Είναι τόσο της πλάκας το κράτος στην Ελλάδα, τόσο λίγες, ελάχιστες οι δομές της κρατικής εξουσίας, που και ένα κόμμα περαστικό παίζει καθεστωτικά.

Ο Γεωργιάδης είναι φοβερός. Αυτό θέλω να πω. Και δεν είναι δικό μου αυτό. Σου μεταφέρω τι συζητιέται στην πιάτσα. Ότι αποφεύγουν οι συριζαίοι να κάνουν κάποια χοντρή ματσαραγκιά, μία δυνατή μπάζα, διότι νοιώθουν να τους «κατασκοπεύει» ο βιβλιοπώλης.

Τα άντερά τους έφαγαν, ξέσκισαν σε πακέτα πασοκτζήδες και νεοδημοκράτες. Να μη βάλουν το χέρι στο μέλι και οι «άλλοι», που στο φινάλε είναι του ίδιου σωματείου; Ούτε για να κάνουν αλλαγή ήρθαν, ούτε για να μας γλυτώσουν από τα μνημόνια. Έλα, που και να το σκεπτόντουσαν, την έχει στο περίμενε ο άλλος στη γωνία.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑΣ