ΑΚΗ, ΔΩΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ… ΜΙΣΑ!

 


Πάλι φυλακή θα χώσουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Κάνουμε πλάκα; Άντε πάλι μέσα ο παλαί ποτέ «ωραίος Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ, για να τον ξαναβγάλουν μετά έξω. Έτσι πάει.

Έτσι θα πάει η δουλειά. Αφού τον αποφυλάκισαν για λόγους υγείας. Τι, δηλαδή; Έγινε καλά η μεγαλύτερη αρπάκτρα της αιωνιότητας που συνεχίζει να προκαλεί ότι είναι… αθώος. Και ξανά μανά στη φυλακή επίσης η κυρία Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η οποία σαλτάρησε μόλις έμαθε το νέο, ότι πάλι θα την μπουζουριάσουν, όποτε δεν αποκλείεται το κορίτσι να ξαναβρεθεί στο τρελάδικο. Για να προσπαθήσει πάλι να την κοπανήσει, και τελικά να την βγάλουν έξω κι αυτήν.

Το ξαναλέω. Πλάκα γίνεται. Έφαγε 19 χρόνια ο Τσοχατζόπουλος και 9 ακόμα από τους 16 της παρέας θα οδηγηθούν στον Κορυδαλλό. Τώρα, το ποσό θα κάτσει μέσα ο καθένας και ποιοι θα ενταχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις του νέου νόμου, θα το αποφασίσει ο κύριος εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών.

Όλα θα ήταν διαφορετικά αν ο Άκης μας, η πρώην υπουργάρα μας, έδινε στο δημόσιο τουλάχιστον τα μισά απ’ αυτά που άρπαξε. Θέμα συμφωνίας. Να σταματήσει να τα ‘χει καβατζάρει στην κρυψώνα και με τα μισά πακέτα να γλυτώσει τον εαυτό του, την κυρία Βίκυ και τους υπολοίπους.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ «Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»